Blog Post

Nyheter
15 December 2016

90-talls stjernen Haddaway kommer til City Scene

De siste par årene har publikum virkelig flokket seg om 90-talls festene City Scene har arrangert, siden den aller første i 2012. Senest opptrådde band som Infinity, Daze og DaBuzz for et utsolgt City Scene, mens de tyske stjernene Sash! og E-Rotic gjester Alta i februar.

Og 12. mai kommer mannen bak den internasjonale monsterhitten «What Is Love» til Alta og City Scene.

– Vi ser av salget på disse 90-talls festene at dette er noe publikum liker. Vi solgte ut 90s Partyet 1. oktober på bare få dager, mens vi har solgt rundt 200 til Sash! og E-Rotic i februar, melder daglig leder Jonas Apeland. Han forventer at også Haddaway vil spille for et utsolgt hus.

Haddaway fikk sitt store gjennombrudd i 1993 med nettopp «What is Love». Hans andre singel «Life» og debutalbumet «Haddaway – the album» ble også en stor suksess. Og suksessen fulgte med singlene «Rock My Heart» og «Fly Away» fra henholdsvis 1994 og 1995.

– Vi har alle nikket på hodet i takt med trommene til «What is Love» etter den legendariske Saturday Night Live sketsjen med Jim Carrey og Will Farrell, og jeg har trua på en vanvittig allsang den 12. mai, sier bookingsjef Torgeir Ekeland. Både han og Apeland er svært fornøyde med vinterens og vårens konsertprogram sålangt.

– Foreløpig ser vi at særlig Sash! og E-Rotic kvelden selger svært godt, men så har den også ligget ute lengst, sier Apeland. Men det selges også bra med billetter til både Ralph Myerz & the Jack Herren Band, Kvelertak og Sondre Lerche.

– Dette lover svært godt for en god vinter, så da gjelder det bare å komme seg igjennom tidenes travleste juleprogram, fortsetter han.

Nu e det f**n meg jul igjen!
På de neste åtte åpningsdagene forventer City Scene å huse i overkant av 3.000 gjester. Arrangement som Tix, Romjulsrocken, Nordlysrevy og Rålerbyrers på nyttårsaften forventes å selge ut, samtidig som 2. juledag alltid er en populær utedag. Da er det som regel mer enn kapasitet innom.

– På 2. juledag har vi kjørt det klassiske «én ut, én inn»-prinsippet med hell side
n 2011, og det har vært en plass mellom 350 og 500 gjester hver år. Vi forventer intet mindre i år, og har også sørget for at vi har bemanning nok til å holde åpent oppe også, sier den daglige lederen.

Men først ut, i morgen, er den alltid utsolgte førjulsfesten «Hyllest til Norsk Rock» i regi av Aronnesrocken. Også i år har forhåndssalget godt bra, og de som ikke har sikret seg billett allerede, kan fortsatt ha en mulighet.

– Aronnesrocken har holdt av rundt 100 billetter til sponsorer og samarbeidspartnere av festivalen. Eventuelt ikke-brukte billetter selges i døra fra 22:30. Så om du ikke har fått tak i billett, anbefaler vi deg å møte opp da, forteller bookingsjef, og festivalsjef hos Aronnesrocken, Torgeir Ekeland.

Lørdag er det B.R.A som arrangerer sitt årlige Førjulzfest, med hitmakerne Skinny Days live på scenen. Også her selges det bra med billetter.

|