90s party på City Scene

Opplev Infinity, Drömhus, Daze og Reset live, 1. oktober!
01 July 2016

Årets største temafest i Alta!

De siste årene har Studenthuset City Scene, med stor suksess, hatt 90-talls storheter som Shaggy, E-Type og Dr Bombay på scenen. Nå senest i mai spilte E-Type for et utsolgt City Scene, for andre gang. 90-talls festene er kommet for å bli, og dette ligger an til å bli den største av dem alle, når fire av Skandinavias største hitmakere fra 90-tallet inntar scenen.

I samarbeid med We Love The 90s, kommer Drömhus, Infinity, Daze til Alta og City Scene, lørdag 1. oktober. De tar i tillegg med seg hus DJ’en som opptrer på alle We Love the 90s arrangement i Telenor Arena, og sørger for flere timer med underholdning på City Scene.

– Dette blri en høydare av en kveld, og et sterkt tilskudd til høstprogrammet vårt. Jeg forventer at det blir rift om billettene. Alta Kultursal er utilgjengelig den kvelden, så det er uaktuelt å flytte dersom det selges ut tidlig – så det er kun 350 billetter som legges ut for salg, sier daglig leder Torgeir Ekeland.

Infinity og Reset
Fra Norge stiller de 2 mestselgende dancegruppene gjennom tidene, Infinity og Reset med et forrykende show der de for aller første gang opptrer sammen på scenen. Med monsterhits som «Blue», «Happy», «Feeling Good» og «Calling You» er dette alene verdt besøket.

Daze
Fra Danmark kommer gladgjengen i Daze med megahittene «Superhero» (ompapaeiaeia) og «Together Forvever» (Tamagotchi)» som garantert vil skape allsang på City Scene denne kvelden.

Drömhus
Og fra Sverige har vi invitert en av de virkelig største 90-talls kanonene, hun som kanskje er litt mørkeredd, og helst vil ha deg i mørket hos seg, nemlig Drömhus.

90S_Party_Poster_A3_ALTA[3]

|