Om Oss

STUDENTHUSET CITY SCENE

Studenthuset City Scene AS er studentene i Altas samlingspunkt ved siden av studiene, enten det er som en del av frivilligmannskapene, over lunsj, eller som et naturlig sted å “henge”. City Scene er Finnmarks største uteplass, og disponerer to lokaler med i overkant av 850 kvadratmeter boltringsplass. Det arrangeres i overkant av 60 årlige scenearrangement på en av stedets flere scener, og alt fra internasjonale artister til lokale revyer og teatergrupper er mulig å oppleve i løpet av studieåret. 

gladpublikum

Det er ca 6 årsverk ved CITY Scene knyttet til ledelse, kjøkken og generell drift.

I tillegg er i underkant av 100 studenter engasjer i frivillig arbeid. Det frivillige arbeidet studentene gjør innebærer bar- og vaktansvar, billett og garderobebemanning, sceneteknisk personell, lyd- og lysteknisk personell, vedlikeholdsarbeid på lokalene, konsertvertskap for artister, markedsføring av arrangementer og rekruttering og opplæring av nytt personell.

Det er ingen krav til forhåndskunnskap om arbeidsområde for den søkende frivillige. Og etter ett til to semester som frivillig kan CITY Scene garantere en dyp bransjeerfaring på nasjonalt nivå innen de forskjellige verv.

Studenthuset City Scene er medlem av Norske Konsertarrangører, og ble i 2015 nominert til prisen “Årets Helårsarrangør”, som eneste studenthus, og eneste konsertarrangør nord for Oslo. Eies av Norges Arktiske Studentsamskipnad. Er et knutepunkt for studentsosiale arrangement for heltidsstudenter ved Universitetet i Tromsø, campus Alta. 

Studenthuset City Scene er til for studenter, drevet av studenter, for studenter. Men studentene ønsker også å dele deres hus med deg!

 

IMG_2490

Gjengen

møte laget

Jonas Bertelsen Apeland
Daglig Leder

Jonas startet i jobben som daglig leder på Studenthuset City Scene høsten 2016. Han flyttet til Alta etter seks år i Tromsø, hvor han har hatt flere verv hos både Studentsamfunnet Driv, Studentsamskipnaden i Tromsø. Han har til og med vært konstituert daglig leder på Driv en kort periode.

Mobil: 476 56 222
E-Post: jonas (a) studenthusetcity.no

Thomas Gladsø
Driftsleder

Thomas har drevet med studentvelferd i Alta siden 2003, og har vært innom de fleste verv, fra UKA-sjef til gaffer på Kroa. Etter noen år som barsjef på Alfa Omega, kom han tilbake til Studenthuset City høsten 2013. Thomas har, etter 12 år i studentmiljøet i Alta, snart fullført sin bachelor i Hotelladministrasjon.

Mobil: 99760077
E-Post: katten (a) studenthusetcity.no

Guttorm Sørensen
Produsent

FOR TIDEN PÅ UTLÅN TIL BUKTAFESTIVALEN
Guttorm har vært hos City Scene siden august 2015, etter å ha meldt overgang fra Buktafestivalen hvor han har vært innvolvert i 10 år. De siste årene som Områdeansvarlig.

Guttorm har tatt sin formelle utdanning i Lillehammer. Men slapp av; han er opprinnelig fra Finnsnes.

Mobil: 932 53 501
E-Post: guttorm (a) studenthusetcity.no

Tom Runar Jomisko
Kokk

Tom Runar har jobbet flere år som A La Carte kokk og frokostkokk hos Scandic Alta, og startet hos oss sommeren 2016. Han leder idag kjøkkenet og kan nås på: tomrunar@studenthusetcity.no

Stig Lundberg
Kokk

Stig har vært en del av Studenthuset i mange år som både vakt og DJ. Fra september 2016 har han vært en sprudlende glad kokk på vårt kjøkken.

Jarl Emil Holm
Trivselsansvarlig og lysmann