BARE EGIL BAND

fremfører debutalbum i sin helhet, i forbindelse med 20 årsjubileum
03 June 2016

BARE EGIL FEIRER 20 ÅR

TORSDAG 13. OKTOBER kommer Bare Egil til Alta og City Scene. Med seg har han kassegitaren, og en 20 åring som skal feires, som 20 åringer må feires. 

BARE EGIL – 20 års-jubileum
 
I 1996 kom det et album som skulle endre norsk musikk for alltid, og som med tiden har vist seg å være en god gammel Klassiker med stor K. Hvem hadde trodd at hele Norges befolkning skulle gå rundt å synge på sanger om Sko, Tagging og Speider’n? At ei lita vise om den uheldige Arne som gikk mot døra skulle få en sentral plassering rundt ethvert leirbål fra da av og i all fremtid? Skiva solgte til gull, den, og rekrutterer stadig nye fans i alle aldre.
 
Egil har dog ikke vilt på laurbærene siden – med deltagelse på de populære tv-konseptene Nytt på Nytt og Brille, samt spilling med de andre fine Duplex-prosjektene som Black Debbath og Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow. Men en ting er sikkert, vi tipper mang en nostalgiker blir glad for at han dedikerer akkurat disse høstkveldene til sitt folkekjære debutalbum, og vi ønsker hjerteligst velkommen til en intim opplevelse med Egil, gitaren og DEG!
 
Track listing:
 
«Intro»
«Sangen om å være forelsket»
«Ti lagate»
«Hæh!?»
«Aksepterad»
«Kawasaki 500»
«Det vanlige»
«Vaske meg sjæl»
«Alle dyr»
«Kjærlighet mellom muslinger»
«Arne»
«Asfalt»
«Tagging»
«Speider’n»
«Selvportrett etter eliminasjosmetoden»
«Brigg»
«Sko»
unnamed
|