BERNHOFT TIL CITY SCENE

Jarle Bernhoft tar med seg The Fashion Bruises når han spiller på City Scene, 21. Oktober
07 June 2016

BERNHOFT KOMMER TILBAKE TIL CITY SCENE!

Halvannet år etter braksuksessen med sitt soloshow i februar i fjor, kommer Jarle Bernhoft tilbake til Alta og Studenthuset City Scene. Denne gangen er det med sitt band, The Fashion Bruises, og en kritikerrost ny EP på samvittigheten. 

«Stop/Shutup/Shout it out» er produsert av Eivind Helgerød og Nicolay Tangen Svennæs, som også bidrar med henholdsvis trommer og tangenter/bass. «Noen ganger har de gått inn i sangene og tatt dem et helt annet sted enn jeg opprinnelig hadde tenkt, og vi har inspirert hverandre gjensidig», sier Bernhoft om den kreative prosessen de tre har gått gjennom. Resultatet har blitt en EP som besitter mye av den rå, umiddelbare energien Bernhoft er kjent for live.

«Jeg hadde lyst til å utforske mulighetene som ligger i et kortere format», sier vokalfenomenet og multiinstrumentalisten.

Besøket i Alta sist gav mersmak, og nå når Bernhoft & the Fashion Bruises skal ut på turne igjen står City Scene nok en gang på turnelisten.

“Jeg kan ikke huske å ha møtt så mange glade mennesker etter en konsert på City Scene, noen gang” – Torgeir Ekeland, daglig leder.

Populær liveartist
– Konserten fikk en soleklar 6’er hos Altaposten, forteller daglig leder og bookingansvarlig Torgeir Ekeland. I overkant av 300 betalende fikk med seg konserten da, og Ekeland forventer fullt hus denne gangen.

– Jeg kan ikke huske å ha møtt så mange glade mennesker etter en konsert på City Scene, noen gang, så han har absolutt ikke gjort seg selv mindre populær her, fortsetter Ekeland.

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, gjort flere utsolgte turneer, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. Med EP-en «Stop/Shutup/Shout it out» tar han med seg de mange influensene han har sugd til seg fra populærmusikken, og forener dem med både større lekenhet og større alvor enn tidligere. Det er helt på sin plass at plata avrundes med en kollasj av barnestemmer og lekeinstrumenter. Dette er en utgivelse med lave skuldrer, men med høyt ambisjonsnivå.

Forhåndssalget starter allerede i dag. Finn billetter her.

Variert program
Bernhoft & the Fashion Bruises er den tredje konserten som annonseres til City Scenes høstprogram. Fra før er Lars Vaular og Bare Egil Band presentert til det som lover for å bli nok et variert og innholdsrikt arrangementsprogram.

– Vi gjør vårt beste for å til enhver tid tilby et så variert program som mulig. Spennvidden på det vi enda har igjen å annonsere kunne heller ikke vært større, sier Ekeland.

|