Blog Post

Nyheter
09 March 2015

Biru Baby avslyser – Rolffa overtar scenen

||
0 Comment
|

10429303_825463374212798_4855208260672686882_n

 

Forrige uke kom nyheten om at Biru Baby måtte avlyse denne ukens konserter. I en uttalelse fra bandet sier de følgende:
“Vi må dessverre meddele at hele vårturneen må utsettes på grunn av sykdom. Vi hadde gleda oss masse og jobber med å få på plass en ny dato til høsten. Vi beklager ubeleiligheten.” Vi hviler imidlertid ikke på sånt, og har selvfølgelig funnet verdige erstattere. Og for noen erstattere vi har fått! 

ROLFFA kommer nemlig for aller første gang til City Scene. Ikke i et fullt konsertformat, men det er de tre frontvokalistene Petter Tretnes Hansen, Nils Mikael Hætta Hansen og Rolf Amundsen som tar turen, til et mindre mer eksklusivt konsertformat. Vi halverer nemlig lokalet, og har lagt ut kun 100 billetter for salg. 

Og allerede er mange solgt!

Om Rolffa
Rolffa er en samisk popgruppe fra Karasjok. De synger på både samisk, engelsk og norsk. Gruppas største hits er sangen Partyjoik og coverlåten Hjerteknuser, som endte på andreplass i den nasjonale Urørt-konkurransen om beste versjon av den da ikke-lanserte hit-en til Kaizers Orchestra.

Rolffa har hatt en spillepause på nesten to år og er sulten på blod, svette og tårer, og når gjengen var en del av Scene Finnmarks kulturprogram under Finnmarksløpet, passet en konsert hos oss inn helt perfekt! 

Egentlig består gjengen av sju, og som eller under turenen stiller de opp med de tre frontvokalistene Petter Tretnes Hansen, Nils Mikael Hætta Hansen og Rolf Amundsen. 

Rett før jul kom Rolffa ut med albumet Nu e det party igjen! og derfra hentes låtene som er med i sleden. Med et folkehav i allsang er det i år duket for partyjoik – selv i en lettere nedstrippet versjon!

…og hvem vet! Kanskje vi får full pakke i løpet av året?!

 

 

|