SKINNY DAYS

Fredag 29. april kommer de hit! Og du kan enda bli med på moroa!
27 April 2016

BLI KJENT MED SKINNY DAYS

Fredag 29. April gjester SKINNY DAYS oss på City Scene, og vi tenkte det kunne være på sin plass å la dere bli litt bedre kjent med dette fenomenet av et band, som folk bare elsker og som vi har så vanvittig trua på. 

Med singler som “If I Was A Sailor”, “Alright Right Now” og den siste bangeren “In A Good Way” har Skinny Days rukket å spille seg inn i hjertet til alle som liker en god fest ispedd musikalske krumspring, levert av to dyktige musikere. Vi sendte over noen spørsmål og håpet på positive svar. Og gjett at vi fikk i retur.

 

– Hva er Skinny Days og hvem er dere?
– Vi er to karer som lever ut vår største drøm: å drive med musikk hver dag hele tiden. Vi elsker å blande sammen ulike genre og elsker å lage fest når vi er ute for å fremføre musikken vår!
– Til å være et relativt ferskt band, har dere rukket å ganske mange millioner streams av singlene deres…hva er hemmeligheten?
– Vi har hatt et sykt spennende år, og det er helt utrolig å tenke på at vi er blitt streamet over 7 millioner ganger allerede! Men vi har ikke noen oppskrift vi følger. Vi bare lager musikk vi synes er kul selv, og heldigvis er det tydeligvis massevis av andre folk som liker det!
– Hva er den beste låta som spilles på radio akkurat nå? Og hvorfor?
– The Chainsmokers – Don’t Let Me Down! Den synes vi er helt superb. Måten de blander deilige gitarer med energiske drop gjør sangen komplett!

The Chainsmokers – Don’t Let Me Down er Skinny Days favorittlåt for tiden.
– Hva kan Altapublikummet forvente av en livekonsert med Skinny Days? Hvorfor må så mange som mulig komme på fredag?
– Det var en anmelder som skrev etter By:larm: “Og så de synger! Det er pisse fedt, mand: Dag Holtan-Hartwig, når han byr på sin – tja, kjekkasvokal? Uimotståelig, selv for oss med noe mellom beina.”, så Altapublikummet kan forvente en scene stappfull av energi, subwoofere som for kjørt seg så det smeller i brystkassa og ikke minst Dag’s såre vokal som sikter seg inn på nervesystemet.

– Jo flere som kommer, jo større blir festen! Vi har hørt snakk om at du ikke har opplevd skikkelig fest før du har festet i Alta, så kom og gjør det til en ekte Alta-fest sammen med oss! Dere kommer ikke til å angre, LOVER!

Skinny Days har brukt mesteparten av tiden sin i studio, og nå gleder de seg for alvor å komme ut å spille!

Skinny Days har brukt mesteparten av tiden sin i studio, og nå gleder de seg for alvor å komme ut å spille!

– Hva har vært den kuleste konserten dere har gjort?
– Oj, det har vært mye bra! MEN, da vi varmet opp for Gabrielle på et utsolgt rockefeller var et stort høydepunkt!

– Må også ta med at under årets by:Larm spilte vi på Internasjonalen i Oslo, der det var SMEKK fullt. Ut av vinduet så vi en 40 meter lang kø med folk som ikke kom inn. Astrid S stod også i køen og slapp ikke inn, men da sa hun like så godt at hun var søsteren til Halvor, og slapp rett inn. (… akkurat det gjorde også City Scene’s utskremte representanter, Thomas og Torgeir, skal vites. Dog, de skyldte ikke på at de var søsteren til noen …)  

– Hvilke forventninger har DERE til å spille i Alta?
– Vi skal hoppe og danse og ha det kjempegøy sammen med publikum, og gleder oss masse til å bli kjent med Alta og folkene der!