Blog Post

Nyheter
06 July 2015

CASCADA KOMMER I DESEMBER!

||
0 Comment
|
Cascada
FREDAG 4. DESEMBER er det klart for storfest på City Scene, når europas største Eurodancegruppe, CASCADA, står på scenen!

Bestående av Dj Manian, Yann Peiffer og vokalisten Natalie Horler, har Cascada solgt over 32 millioner fysiske album, og 20 millioner digitale album på vedensbasis, og samlet har gruppens 4 mest populære låter blitt vist utrolige 230 millioner ganger på Youtube.

– Vi er naturligvis veldig glade for at vi har fått til et samarbeid med arrangøren MultiEvent, som vi gjør denne konserten i samarbeid med, forteller daglig leder, Torgeir Ekeland, hos City Scene. Konserter i dette formatet har de siste årene vært stor suksess, med utsolgte hus for blant andre E-Type, Italobrothers og Staysman & Lazz. Og den daglige lederen forventer intet mindre når Cascada nå tar turen.

– Vi forventer at konserten selger ut relativt fort, og forhåndssalget starter allerede tirsdag 7. juli, klokken 12.

Natalia Horler begynte allerede som 17 åring å synge inn på forskjellige dj`er og produsenter sine låter, på denne måten møtte hun i 2003 DJ Manuan og Yanou, som senere dannet gruppen Cascada. I 2004 slapp dem sin debut-singel ”Miracle” som solgte til platina på kort tid, det samme gjorde oppfølgeren ”Bad boy” som dem også slapp samme året.

I 2005 slapp dem også singelen ”Everytime we touch”  som klatret til topps på listene i både europa og på den amrikanske singellista, med denne successen bak seg laget gruppen en mix av både Miracle og Badboy og laget noen nye låter som begge var på debutalbumet ”Everytime we touch” som kom i mars 2006, som ett resultat av singelsuccessen. Albumet klatret seg også godt opp på den amrikanske listen.

I 2009 slapp cascada albumet ”Evacuate the dancefloor” som var en ny vri for Cascada, i forhold til tidligere musikk fra gruppen som var veldig trance-befengte låter, var nå sounden gått mer over til house. Albumet ble tatt godt i mot i Norge, og hadde 13 uker på VG-Lista, med en besteplassering som nummer 7.

I 2013 deltok hun i Eurovision Song Contest i Malmø i Sverige med sangen ”Glorious”, som en periode toppet de tyske hitlistene, og i Norge var den i flere uker inne på Spotify sin toppliste over streamet musikk.

|