Blog Post

Nyheter
25 June 2015

ENSLAVED TIL CITY SCENE

||
0 Comment
|
 Enslaved_full
City Scene fortsetter å lansere sitt høstprogram, og denne uken har det dukket opp flere godbiter. Tirsdag ble det klart at den populære komikeren ARNT FINESSE tar turen i oktober, mens scenen annonserte det Trondheimsbaserte punkbandet BLOMST i går. I dag er det altså klart at et av landets desidert største metalband, ENSLAVED også kommer til Alta til høsten.

Det vestlandske ekstremmetalbandet ble etablert i 1991, og har siden da stått bak 13 utgivelser. De har vunnet fire spellmannpriser og en alarmpris for sine utgivelser, og i 2011 fikk bandet prisen Norsk Artistforbunds Ærespris, som første metalband.

Tidligere i år gav de ut albumet “In Times”, et album VG kaller “bandets karrieremessige høydepunkt”, og belønnet albumet med terningkast 6.

– Den satt langt inne, men endelig har vi klart å få et av landets desidert største metalband til Alta. Enslaved er ikke bare ett av de største ekstremmetallbandene i Norge, men her snakker vi i verdenssammenheng. Dette er nisjebooking, og vi er selvfølgelig i ekstase over å endelig kunne tilby musikk av absolutt høyeste kvalitet, til et bevist og engasjert publikum, som dette apperellerer til, sier daglig leder Torgeir Ekeland på City Scene.

FULLT PROGRAM

Høstprogrammet begynner dermed for alvor å fylles, med artister som Truls, Inntertier & Morgan Sulele, Backstreet Girls, Kollwitz, og Rogue Male, i tillegg til komikeren Dex Carrington presentert så langt.

– Selv med dette kan jeg røpe at vi enda har to-tre av høstens desidert største godbiter å presentere, så vi har med andre ord en svært sterk og innholdsrik høst i vente, fortsetter Ekeland.

|