Blog Post

Nyheter
23 August 2018

Førjulstradisjonen er tilbake!

De annonserte det selv fra scenen under fredagens konsert på Aronnesrocken, til stor jubel fra publikim. Fra 2009 til og med 2016 spilte Violet Road årlig en konsert på City Scene, en eller annen gang mellom november og før førjulsstria for alvor slo inn. Det ble derfor et tomrom for mange da «gjengen» uteble i fjor. Men, nå er de tilbake!

Lørdag 17. november står Violet Road på City Scene. Albumaktuelle og mer rocka enn noensinne.

– Da vi så Violet Road på scenen under helgens Aronnesrocken, innså vi hvor mye vi har savnet dem. For et liveband de er og har blitt. Med ny, litt mer rocka, trommis, og en Halvard Rundberg som gis mer plass i lydbildet, og nå matcher bassist Hogne’s heftige basstoner, har Violet Road fått nye dimensjoner som liveband. Og dette kommer bare til å forsterkes ytterligere i en mer intim setting på City Scene, sier daglig leder Jonas Apeland.

– Sist de var «hos oss», gjorde vi konserten på Alta Kultursal. Denne gangen har vi, sammen med bandet, bestemt oss for at vi skal returnere til City Scene. Nå blir det endelig førjul, slik det skal være.

Nytt album på gang
Med stor musikalitet og et smittsomt humør er det knapt et band i landet som utstråler en større spilleglede enn Violet Road. Der disse gutta dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et ettertraktet liveband. Nordlendingene har sjarmert seg gjennom landets kriker og kroker de siste årene, og gitt  konsertpublikummet fengende popmusikk og gode historier.

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å tenke fremover og lage ny musikk. Bandet har vært i studio i Tromsø, sammen med stjerneprodusent Joel Hamilton, som tidligere har produsert musikk for artister som Tom Waits og The Black Keys.

  1. september slippes albumet. Billettene til konserten er i salg nå hos Tikkio: https://tikkio.com/tickets/6180-violet-road
|