Blog Post

Nyheter
09 November 2015

FREDAGSBIFFEN ER TILBAKE

||
0 Comment
|
Slik så entrecoten vi serverte i starten av semesteret. Nå blir det flere ulike biffretter, stort sett hver fredag framover.

Slik så entrecoten vi serverte i starten av semesteret. Nå blir det flere ulike biffretter, stort sett hver fredag framover.

FREDAGSBIFFEN var litt av et begrep før i tiden, og en svært populær begivenhet på den gamle studentkroa. Siden vi åpnet Studenthuset i august bestemte vi oss for å tilby en middagsrett hver fredagskveld, uten å ha noen særlig form for begrensning på hva det kunne være. Det tok derfor alt for lang tid før vi selv skjønte at en pluss en blir to, og derfor er det med verdens største selvfølge at vi nå kan annonsere at Fredagsbiffen er tilbake for fullt!

-Vi har slitt litt med å skape identitet på fredagskveldene våre, men målet har alltid vært å kunne tilby våre gjester en totalopplevelse på fredagskveldene, med “dinner and a show”, og da gjerne en middag som er noenlunde tilpasset konserten vi har hatt senere på kvelden, forteller daglig leder Torgeir Ekeland.

Med strengere føringer gir det rom for ekstra mye kreativitet hos kokkene, noe Ekeland tror vil skape gode matopplevelser for gjestene.

-Samtidig som vi ønsker å gi våre gjester en unik smaksopplevelser er vi naturligvis opptatt av at studentene også skal ha råd til å få seg en biffaften. Derfor blir utfordringene ekstra store for våre kokker, som også må holde seg innenfor et stramt budsjett. Det tror jeg imidlertid ikke skal gå på bekostning av den kulinariske opplevelsen, tatt vår øvrige meny til betrakning, er sier en subjektiv leder.

Det betyr at stort sett hver fredag fra 17 til 21 er det kun dagens biffrett som serveres.

-Vi sier “stort sett” nå, fordi vi har allerede noen fredager ut dette året hvor det allerede er planlagt og lagt opp til andre ting, som for eksempel 27 November, når Violet Road spiller hos oss. Da har vi fått bandet til å sette opp en ønskemeny som kokkene våre da lager.

Alle bordene den kvelden er forøvrig allerede booket, det gikk bare to dager fra det ble annonsert.

|