Blog Post

Nyheter
05 March 2019

Silly Season: Guttorm på lån til Bukta!

Festivalsesongen nærmer seg, og overgangsvinduet er fortsatt åpent. City Scenes produsent Guttorm Sørensen går på lån til gammelklubben Bukta Open Air Festival. Avtalen strekker seg over et halvt år, og han skal fylle rollen som produsent også der!

“Dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Jeg har jobbet med Bukta-festivalen i mange år, blant annet som områdesjef, og det er dette jeg har utdannet meg til” sier Guttorm som har en bachelorgrad i kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer.

Daglig leder på Studenthuset City Scene, Jonas Bertelsen Apeland tar overgangen med fatning. “Sånn er det å ha dyktige ansatte, og dette viser at vi blir lagt merke til på den nordnorske kulturscenen”. Han er heller ikke bekymret for hvordan organisasjonen løser Guttorms fravær. “Vi løser dette internt. Thomas Katten Gladsø går fra sin stilling som driftsleder, og overtar Guttorms stilling som produsent. Han vil beholde noen av sine arbeidsoppgaver, og så henter vi opp en forsterkning fra våre egne frivillige, Even Aaker Thorsdalen, som vil overta de fleste av de praktiske oppgavene i stillingen Thomas har i dag”

Guttorm starter i sin nye jobb i Bukta-festivalen i månedskiftet mars/april