Blog Post

Nyheter
20 June 2016

Himmel og Hav, Senjahopen kommer tilbake!

Det er nok ganske sikkert, at de færreste av de svært få som fikk gleden av å oppleve Senjahopen sine første famlende opptredener, så for seg at dette noensinne skulle bli noenslags orden på. 

Men slik ble det altså, og siden har de rukket å gi ut tre album, og spilt et tresifra antall konserter, til stort sett stormende jubel på alt fra store festivaler til bittesmå gallerier.

Det meldes fra kvartetten at de gleder seg som konfirmanter i en mopedbutikk til å endelig få komme tilbake til Alta!

Når de kommer til Alta denne gangen har de med seg det rykende ferske fjerdealbumet i gitarkofferten, og det ryktes at de denne gangen har vekslet inn store deler av vekselbassen i en rockegitar. Det skal ettersigende til og med finnes tilløp til funk.

Men selv om det på mange måter har blitt mer alvor på Senjahopen, har de på ingen måte mista det ramsalte, vindskeive og ikke minst nordnorske skråblikket i både musikk og lyrikk.

Albumet skal hete «Himmel og Hav», og det er dette Senjahopen er ute og feirer når de den 28. Oktober gjester City Scene. Men om de har med seg aldri så mye rykende ferskt materiale kommer de neppe til å slette gamle sikkerstikk som «Kjærlighetsbrevet», «Yttersia» og «Fær Tell Senjahopen» fra settlista.

Det meldes fra kvartetten at de gleder seg som konfirmanter i en mopedbutikk til å endelig få komme tilbake til Alta, så dette tegner til å bli en fest av en konsert som de fleste sent vil huske.