Blog Post

Nyheter
20 March 2019

Høsten bookes nå!

Vi er bare i mars, men planleggingen av høsten er allerede godt i gang. Så langt er det mange nye navn på plakaten, så Alta kan glede seg til mange ferske bekjentskaper. Så vidt vi kan se, er det i skrivende stund kun to band som har stått på scenen før

Vi gleder oss til å tilby et vidt spekter av musikk og annen underholdning. Det blir rock, det blir dance, det blir pop, det blir folkemusikk, det blir ny musikk, det blir gammel musikk, det blir lokale artister, nasjonale artister, og noen henter vi til og med fra utlandet”, RCKPRTY og klubbkvelder for både de over og under 20. Vi føler oss trygg på at vi skal treffe de fleste med sammensettingen av programmet. Stand-up sa du? Selvfølgelig blir det standup! Allerede nå har Thomas Leikvoll bekreftet at han kommer til City Scene lørdag 19. oktober. Standup blir det også 28. septemer!

Vi har enda noen ledige åpninger i kalenderen, og jobber på spreng for å få fylt dem. Tida fram mot sommeren går fort, og vi håper å kunne ha plakaten klar i løpet av mai!

Men det var høsten, nå kan vi fortsatt glede oss til Senjahopen, Svømmebasseng, Vidar Vang, Elg og mange andre i de neste månedene! Følg oss på Facebook, og vær den første som får vite hva som skjer på Studenthuset og City Scene.