Blog Post

Nyheter
15 June 2015

HØSTPROGRAMMET – DAG FOR DAG

||
0 Comment
|

City Scene - Truls (Timeline)

Fra og med i dag begynner vi å slippe høstprogrammet, med ett arrangement pr dag – og vi begynner med FREDAG 21. AUGUST, når soulkjempen TRULS kommer til Alta og City Scene.

– Det er deilig å endelig begynne å slippe høstprogrammet, som vi har jobbet så lenge med, allerede nå i juni. Dermed kan vi starte høsten på best mulige måte, med fantastisk mye bra i vente. Nå gleder jeg meg hver dag til å kunne slippe noe nytt. Så følg med på våre hjemmesider og på sosiale medier i dagene som kommer, oppfordrer daglig leder Torgeir Ekeland.

OM TRULS
I februar 2013 lanserte Truls Heggero sitt soloprosjekt, Truls. Gjetordene hadde lenge gått om stilskiftet fra indiebandet Lukestar til en mer urban versjon av Truls – både som låtskriver, artist og vokalist. Låta «Out Of Yourself» som var produsert av Mats Lie Skåre, ble sluppet første uken i februar – og hadde i løpet av svært få uker blitt listet på både P3, P1, P4, P5 og Radio 1. Mottakelsen var fantastisk! De påfølgende ukene besøkte han Senkveld og vekket også interesse i hele Skandinavia, UK, USA og Tyskland med sin uimotståelige hit. Sommeren gikk med til massiv festivaljobbing, både Hove, Slottsfjell, Roskilde, Jugend, Verket, Varna og Øyafestivalen fikk besøk av Truls – i tillegg til at han var med på hele VG-listaturnéen. Singelen «The Next» kom i juni og ble også vel mottatt i Norge, og i september kom albumet TRVLS – som ble beskrevet som et «på alle måter annerledes og unorsk album. Først og fremst på grunn av Truls’ utenomjordiske falsett. Det er rett og slett vakker popmusikk om kjærlighet, søken og lengsel.»

«Out Of Yourself» har solgt 8 x platina, og ble fremført på P3 Gull i november – og nominert i kategorien «Årets Hit» hos Spellemann i januar. Den tronet også høyt på flere av «Årets Beste»-listene til flere aviser, i VG’s kåring var den #1.
2014 startet med lansering i Tyskland for Truls’ del, han landet nemlig en avtale med Universal Tyskland i løpet av 2013. «Out Of Yourself» ble lansert med splitter ny video, og albumet ble sluppet på vårparten. Samtidig har Truls her hjemme gått i gang med nytt materiale, og jobbing med produsenter både i Norge og i USA.

Og i juni 2015 kom hans foreløpige siste singel “Circles”, nok en fantastisk poplåt fra en fantastisk artist.

|