Blog Post

Nyheter
12 January 2018

Hvorfor Det? til City Scene i februar!

HVORFOR DET?
Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen.
Studenthuset City Scene, torsdag 8. februar.
Showstart 20.30.
Dørene åpner 19.30.

Kjøp dine billetter her: https://www.aurorabillett.no/alta/hvorfor-det-med-trond-viggo-torgersen-og-tore-sagen/

HVORFOR DET? er blitt kalt både fakirteater, mental strikkhopping og ekstrem teatersport. Dette er improvisasjon på øverste hylle, og flere av Trond-Viggos “Hvorfor det”-show er vist på NRK.
Både i 2008, 2009 og senest i 2017 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall. Våren 2018 kommer det også nye programmer.

Til Alta og City Scene kommer lege og humor-geni Trond-Viggo Torgersen sammen med Tore Sagen for aller første gang.

Konseptet for “Hvorfor det” er enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup, og så introduserer han Tore Sagen. Deretter er det opp til publikum. Opp med hånden, ta imot mikrofonen, spør Trond-Viggo og Tore om hva som helst! De to gutta kommer til å forklare så morsomt at vi herved utsteder lattergaranti, sier Jonas Bertelsen Apeland som er daglig leder på Studenthuset City Scene.

Torsdag 8. februar er det mulig å oppleve moroa på City Scene i Alta!
”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt “safe”, sier Trond-Viggo, og fortsetter: «Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid», sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å komme til Alta og City Scene i februar. Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Fra tidligere show kan følgende spørsmål trekkes frem som eksempler:
“Det er noe som heter å bli uglesett. Og så har du ugler i mosen. Hva er greia med ugler?”

“Hvor skal man få ut fingeren fra?”

“Hvorfor er det så vanskelig å definere om man er kjærester eller ikke kjærester?”

“Hvorfor er vi delt inn i A- og B-mennesker?”

“Mange gnir seg på haka eller ser opp i lufta når de tenker. Hvorfor det?”

“Jeg våkner hver morgen med morrabrød. Faren min våkner hver morgen med stiv nakke. Hvorfor det?”

|