Blog Post

Nyheter
30 April 2015

I DAG KOMMER SHAGGY TIL ALTA!

Shaggy---Facebook-Timeline

“Listen up, ALTA! I need your love!” Slik lyder Shaggys videohilsen til Altapublikummet, publisert på Altaposten i går. Og det virker som at oppfordringen har hjulpet, for den siste dagen har billettsalget skutt i være, og ser ikke ut til å stoppe. Mange vil være med på det som blir en av de største konsertene vi noen gang har produsert. 

Alta Kultursal er arenaen for kvelden, og med det kommer det en del endringer i forhold til en “normal” konsertkveld på City Scene.

PRAKTISK INFORMASJON:

– Dørene åpner 21:00, hovedinngangen til UiT, Campus Alta. Vi selger eventuelt ledige billetter i døren, men anbefaler dere om forhåndsskjøpe – da det vil korte ned køtiden betraktelig.

– Vi har en bemannet garderobe – men ikke garderobeplikt. Vi ber imidlertid om at alle vesker, etc henges opp i garderoben.

Russ: Det er IKKE tillat med fløyter! Vi viser ut de som evt misbruker fløyter innendørs.

– Konsertstart er 22:00.

– Vi holder barene på Kultursalen åpen til midnatt, og fra 01:00 må Kultursalen være tømt.

– 23:00 åpner vi dørene på City Scene. Merk: Det er 20 ÅRSGRENSE på City Scene. Det blir DJ Brai-1 og hærlig 90s musikk til de sene nattetimer. Med utvidet skjenking holder vi det gående til 03:00. ALLE (over 20) med gyldig billett/armbånd fra Shaggykonserten slipper inn gratis. Vi tar en liten 50-lapp hos dere andre.

Dersom du vil forhåndsbooke en billett – kan du gjøre det HER.
Vi anbefaler dere å forhåndskjøpe, så går det fortere å slippe inn på kvelden.

 

 

|