Velkommen, Jonas!

Jonas Apeland blir ny daglig leder på City Scene.
28 August 2016

Jonas Apeland er ny daglig leder på Studenthuset City Scene

Gratangen-væringen Jonas Apeland har blitt tilbudt, og takket ja til, jobben som ny daglig leder på Studenthuset City Scene. Jonas kommer fra et vikariat på UiT, og har lang fartstid fra studenthusdrift i Tromsø og Studentsamfunnet Driv. 

Jonas flytter til Alta sammen med sin kone i midten av september, og starter i sin nye stilling den 12. september. Torsdag i forrige uke var han på besøk i Alta og sin nye arbeidsplass.

IMG_2452– Det ser ut som et veldig bra sted for studenter, og de har virkelig fått til mye bra, så første inntrykket er av det gode slaget, forteller Jonas til Altaposten i en artikkel fra 26. august.

Jonas har vært frivillig på Driv siden 2010, og innehatt flere leder- og styreverv i både Studentsamfunnet Driv og i Norges Arktiske Studentsamskipnad. Jonas har også vært konstituert daglig leder på Driv en kort periode.

Torgeir Ekeland, som har vært daglig leder siden 2011 forventes å være involvert i den daglige driften ut september før han trer i kraft i sin nye stilling som Studentkoordinator i Norges Arktiske Studentsamskipnad. Deretter vil han fortsette jobben som bookingsjef i en mindre stilling.

– Jonas kommer med masse bra erfaring og et spennende, og ikke minst forfriskende ferskt blikk på Studenthuset City Scene. Han forstår City Scene’s posisjon i Alta, samtidig som han har et brennende hjerte for studentvelferd. Jeg tror dette blir en god match, sier Ekeland.

|