Blog Post

Nyheter
25 October 2017

Juleøl, bannskap, djevler og demoner!

Av og til hoper arbeidet seg opp, deadline nærmer seg, panikken brer seg. De to siste dagene har jeg holdt på med et lite prosjekt for meg selv, og baren på City Scene er bomba som et resultat av det. Det er to og en halv time til vi åpner dørene for onsdagens faste Quiz, og jeg vet hva jeg MÅ gjøre. Ført og fremst må jeg jeg skrive et lite blogginnlegg om hva som skjer hos oss denne uka!

Hadde prokrastinasjon vært et fag i akademia hadde jeg trolig vært ansatt som instituttleder ved en av verdens største utdanningsinstitusjoner, om jeg ikke hadde utsatt det, men nok om det! For en uke vi har. På dag tre av minimatfestivalen “Spis for en hundrings” i samarbeid med Mediehuset Altaposten og de andre mataktørene i byen har vi hatt fullt trøkk på Studenthuset hele uka. Det tyter soppsaus og choritzo ut av ørene på kokkene snart, og servitørene kaster snart kjøkkenbjella til dertil egnet sted (glass og metallgjenvinning, selvfølgelig). Har du ikke prøvd vår “nye” favoritt Haldis Revisited, er det fortsatt en dag igjen av festivalen. Klassikeren Dog Almighty er også med på tilbudet.

Som sagt, i dag er det onsdag og det betyr quiz. Etter Quizen spiller vi god gammeldags gubbe-hiphop på Studenthuset. Torsdag er det igjen duket for Ølbingo, etter en ukes fravær. På fredag er det fullt kjør i begge etasjer. Hit-sensasjonen Hkeem gjester City Scene, og jeg skal unngå å beskrive det arrangementet med det litt for åpenbare ordspillet. På Studenthuset fredag lanserer vi årets juleøl, i samarbeid med Mack. Les mer om arrangementet ved å klikke på lenken.

Lørdag er det på nytt klart for det som for mange er et av året høydepunkt, Halloween på City Scene. Det er bare å kle seg ut som det skumleste du vet, enten det er en av Helvetes demoner, eller rosa kanin. På Studenthuset lørdag er det som vanlig RCKPRTY, denne gangen med Legendary DJ Puskas bak spakene. Sånn, nå begynner det virkelig å bli bråttom her, så, mens jeg rydder baren, kan jo du kose deg med et tilbakeblikk.

-Katten

 

|