Blog Post

Nyheter
06 March 2019

Konsert-våren 2019

Vidar Villa, Senjahopen, Rolffa og Elg er blant artistene som står på scenen de neste månedene. Det blir også gjensyn med TIX, samt en del nye bekjentskaper

Vidar Villa

Vidar Villa trenger knapt noen beskrivelse. De siste årene har han levert landeplage etter landeplage med lettbeint partyvennlig popmusikk. Lørdag 16. mars står han for første gang på City Scene

Dato: 16. mars
CC: 275,-//250,- inkl. avgift (ordinær // student)
ID:18
Dørene åpner: 23.00

 

Klubb A-Rock: Senjahopen + Trasi Dåli (support)

Aronnesrocken spurte pent om å få en lørdag i mars, og Aronnesrocken fikk selvfølgelig det. De tar med seg både Senjahopen og Trasi Dåli, to band med kultstatus på hver sin måte. Musikalsk befinner Senjahopen seg i et slags landskap preget av energisk 70-talls britisk pubrock blandet med amerikansk countryrock. Men etter å ha tilsatt en dråpe sologitar, en god skvett visetradisjon og mye godt humør har de endt opp med sin egen umiskjennelige lurvete og vindskeive vri. Noe de nordnorsk-språklige tekstene er med på å understreke. Her blir både livets blytunge realiteter og uutholdelige letthet kjørt i betraktningskværna, og selv om skråblikket og humoren sitter løst er det alltid et bakteppe av alvor. Og vice versa.

Det smått legendariske Altabandet Trasi Dålig kan vanskelig beskrives med ord, men også her sitter humoren løst, heldigvis.

Dato 23. mars
CC: 250,- inkl avgift
ID:20
Dørene åpner 23.00

Altarussen presenterer :: Russerevyen 2019

Tradisjonen tro setter Altarussen opp sin revyforestilling, The Worst Of Alta VGS på City Scene i mars! “Forbered deg på roasting, sure toner, triste borteboere og et innblikk i skolehverdagen på Norges trasigste videregående skole nord for polarsirkelen, er beskrivelsen de gir seg selv”. I år som tidligere år settes det opp to forestillinger. Én familieforestilling, og en forestilling med 18 års aldersgrense. Dørene åpner en halv time før showstart

Dato: 29. mars
Familieforestilling:
CC: 145,- inkl avgift
ID: Fri alder
Dørene åpner: 17.30

Kveldsforestilling
CC: 170,- (inkl. avgift)
ID:18
Dørene åpner: 20.30


Svømmebasseng

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster. Publikum blir dratt gjennom et rikt tekstunivers akkompangert av melodiøse riff, harmonerende kor og distinkte synthlag som preger den velkjente sounden til bandet. Kombinasjonen blir en lettlikelig indiepop med et dypt repertoar av egenpreget sound og tekster som drar lytteren inn i en transe mellom det melodiøse og det lyriske.

Tidligere har bandet blant annet forhåndsutsolgt Parkteatret, solgt ut Samfundet i Trondheim, Landmark i Bergen, solgt ut Kulturkirka Jakob under Øyanatt, og fått drøssevis av 5ere og 6ere på terningen for det forrige albumet «Broder».

Dato: 30. mars
CC: 150,- inkl avgift
ID:20
Dørene åpner 23.00

Silent Disco

I samarbeid med Mulitevent presenterer vi fenomenet Silent Disco! Silent Disco er en av de nyeste trendene på klubber og diskoteker i Norge!
Der man normalt går på en klubb hvor en dj eller en spilleliste styrer musikken ut over høytalerne får du på Silent Disco utdelt ett headset når du kommer inn! På headsettet kan man velge mellom 3 forskjellige spillelister, og høre på den musikken man vil. Det er også ett lys som indikerer hvilke kanal de forskjellige hører på.

Dato: 6. april
CC: 200,-//150,- inkl. avgift (Ordinær//Student)
ID:20
Dørene åpner: 23:00

RCKPRTY Presents :: Moonshiners Project

Moonshiners Project beskriver seg selv som en sinnsyk trio for Nord-Norge, som spiller en miks mellom egne låter og coverversjoner av alt fra Rammstein til Brittney Spears. I førlge dem selv spiller de låtene på den måten de skulle vært laget og framført i første omgang

Dato 13. april
CC: 150,-//130 inkl avgift (ordinær // student)
ID:20
Dørene åpner: 23.00


Vidar Vang

Det er noen år siden Vidar Vang spilte i Alta sist, og det er første gang han gjester oss. Siden 2002 har Vang gitt ut 8 album. I 2015 debuterte han på norsk, med Vår Egen Lille Krig, og siden fulgte det 2 album på norsk, gitt ut i løpet av to hektiske uker i 2018.

Dato 26. april
CC: 150,- inkl avgift
ID:20
Dørene åpner 19.00


Altarussen presenterer :: TING SKJER 2019

Altarussen slår på stortromma og inviterer til Russetreff på City Scene. El Papi, Juur, Rolffa feat GM og TIX står på scenen i løpet av de to dagene treffet varer

Dato 26.-27. april
CC: 999,-
ID:18
Dørene åpner 22.00 begge dager

Scene Finnmark presenterer :: Elg

Øyvind “ELG” Elgenes slo for alvor gjennom på slutten av 1980-tallet som stemmen i bandet Dance With a Stranger, som hadde en rekke hits helt frem til midten av 1990-tallet. Han har blitt en folkekjær artist og låtskriver, og hans syvende soloalbum – det norskspråklige og kritikerroste Ei merkelig tid – ble sluppet så sent som i september i fjor.

Dato: 4. mai
CC: 250,-//200,- inkl avgift (ordinær // student)
ID:20
Dørene åpner 21.00