Martin Jensen

Den virale verdensstjernen kommer til Alta og City Scene
17 September 2016

MARTIN JENSEN TIL CITY SCENE

De siste årene har den årlige Halloweenfeiringen på Studenthuset City Scene blitt større og større, og i år spares det på ingenting, da vi har den store glede å ønske den danske DJ sensasjonen Martin Jensen til Alta.

Martin Jensen har fort blitt en av Dansk musikks største virale suksesshistorier, med over to millioner følgere på facebook, og vanvittige 450 milllioner visninger på sine youtube videoer.

Han dukket opp, nærmest ut av intet, i starten av 2015, da han slapp sin bounce-hit «Sí», inspirert av Cristiano Ronaldos gledesbrøl under utdelingen av Ballon D’or. Videoen, hvor han viser hvordan hook’et ble laget, gikk som ild i tørt gress, så Martin og hans plateselskap Disco:Wax bestemte seg for å lage en fullversjon av sangen.

Siden da har den danske DJ’en blitt et viralt fenomen, med sine kreative videoer som viser hele prosessen når han lager sine hooks. I tillegg har han sluppet fire singler, med hans siste singel «All I Wanna Do» trygt plassert på de fleste topplisten verden rundt. Siden den ble sluppet i april, har den blitt streamet på Spotify alene, over 44 millioner ganger.

Forhåndssalget starter tidlig neste uke.

 

|