Blog Post

Nyheter
24 October 2014

Ny og spennende meny på Spiseriet!

PdtD5Ekk22O9hjrCfYen_Q2qksQ2UCA6S94WebyuAlk,LxBZ6Y-VOGnf-sxUswipgTX__bEL-CqmbY6UWKLS8Jw

Kokkene på Spiseriet har komponert en meny som vi er veldig stolt av. Vi har valgt å bruke en del råvarer fra lokale produsenter. Blant annet ost fra Vildenvang gårdsysteri og boknet lam fra Inger og Monikas gårdsmat.

Det er kanskje ikke alle som vet det, men vi produserer så å si alt på menyen fra grunnen av; supper, sauser og dressinger. Til og med vår Fish and chips som fyller vi og panerer selv!

I tillegg til mange nye og spennende retter har vi beholdt noen av våre bestselgere. Vi har også tatt tilbake noen av de gamle klassikerne som jeg vet våre gjester har savnet.

Jeg håper dere vi like menyen så godt som vi gjør!

Vi ses på Spiseriet

Hilsen Merethe
Kjøkkensjef og leder

|