Blog Post

Nyheter
30 September 2015

ØLFESTIVALEN ER TILBAKE

||
0 Comment
|

ølfestivalbanner_oktoberfest_total

STØRRE EN NOEN GANG! Over tre kvelder, inviterer Studenthuset City Scene til en storslått, innendørs, ølfestival. Og med et variert innhold ønsker studenthuset å appellere til så mange som mulig. Ølsmaking, konserter, ølmat, temafester, og selvfølgelig – et rikt utvalg med spennende ølsorter, er noe av det som står på programmet.

– Ølfestivalen har blitt et høydepunkt på høstprogrammet vårt, og nå når vi har utvidet til to lokaler så vi på det som naturlig og også utvide ølfestivalen, forteller driftssjef og primus motor bak festivalen, Thomas Gladsø.

Bandene THREE MEN ELECTRIC JAM og THE WOLVES, fra Tromsø, står for de musikalske bidragene.

 

PROGRAMMET:

TORSDAG 22.10

 • Kl 18:00 – ØLSMAKING (City Scene)
  Vår egen Thomas Gladsø inviterer til ølsmaking på City Scene, hvor han vil presentere sine favoritter.
  Send påmelding til katten@studenthusetcity.no. Maks 20 deltakere. Påmeldingen er bindende.
  Pris: 500,- (inkluderer drikke og ølsnacks).

 

 • Kl 21:00 – Konsert med THREE MEN ELECTRIC JAM (Studenthuset)
  Den populære festtrioen, bestående av Kjetil Linnes, Håvard Pedersen og Kai Henning Skimmelig, lager fest oppe på Studenthuset for de som ønsker å fortsette moroa litt utover kvelden. 20 årsgrense og fri entre!

 

FREDAG 23.10

 • kl 16:00 – After Work (Studenthuset)
  Hva med å møtes rett etter jobb, og starte kvelden med gode kolleger? Vi stiller med passende mat, drikke, og en god atmosfære!

 

 • Kl 19:00 – Ølfestival på City Scene
  Slik vi har gjort det tidligere år, fyller vi City Scene med bord og benker, og lager oss en utendørs ølhage inne i vår egen storstue.
  Vi serverer mat og drikke, og det blir muligheter for å teste ut mange nye ølsorter. cc 100,- (eller 150,- hvis du også vil på konsert etterpå)

 

 • Kl 23:00 – Konsert med THREE MEN ELECTRIC JAM (Studenthuset)
  Også fredagen fortsetter med gjengen i Three Men Electric Jam på Studenthuset. 20 år og cc 100,- (50,- med billett til “festivalen”).

 

 • Kl 23:00 – NATTKLUBB (City Scene)
  Full fest og 18 årsgrense utover natta! Kom i din fineste lederhosen og få rabatt i døra! cc 50,- for de i kostyme, 100,- for de uten!
the-wolf-backstage

The Wolves fra Tromsø spiller på Studenthuset lørdag 24. oktober!

LØRDAG 24.10

 • Kl 21:00 – Rock, Øl og Pølser / Konsert med THE WOLVES (Studenthuset)
  Tromsøbandet The Wolves returnerer til Alta med sin kompromissløse punk. Det unge bandet har allerede har allerede rukket å være Urørt-finalister og VG-lista artister, og er et av landsdelens desidert største talenter! De spiller. Vi serverer øl fra et rikt utvalg, og gode pølser med tilbehør.Et must av en kveld, for alle som elsker rock, øl og pølser.
  20 årsgrense og cc 150,- i døra.

 

 • Kl 23:00 – OKTOBERPARTY(City Scene)
  Kom i din fineste lederhosen, og fest med likesinnede! 20 årsgrense. DJ BABY JANE står for musikken, og dere for stemninga!
  cc 50,- for alle som har kledd seg opp/ut, 100,- for alle andre.