Blog Post

Nyheter
18 March 2019

Ønsker nye grundere velkommen til Gründerkafé

Innovasjon Norge inviterer unge mennesker med ønske om så starte egen bedrift til Grunder-kafé på Studenthuset, første arrangement er tirsdag 19. mars, klokka 14.00

Innovasjon Norge og Kunnskapsparken Origo starter opp med gründerkafe i Alta, hvor du kan møte gründere som forteller sin historie. Her får du gode tips og lærer av andre hva som er smart – og hva som gikk feil.
Dette bli et fast arrangement som vil holdes klokka 14, siste tirsdag hver måned.

Gründerkafé skal være et lavterskeltilbud. Her er alle velkommen. “På hver Gründerkafé vil en eller flere gründere fortelle sin historie, og vi håper at dette vil bli et naturlig treffpunkt for alle som tenker på å starte sin egen bedrift, og oss i Innovasjon Norge, og Kunnskapsparken Origo”, sier Steven Åsheim i Innovasjon Norge Arktis. “Målet er at vi øker antall bedrifter i Alta og Finnmark, og at vi øker hastigheten på etableringer”

Først ut er en av våre suksessgründere, Bjørn Tore Hagberg, gründer og leder av IT-bedriften SmartDok. Han vil dele sin historie om hvordan han fikk idéen til å starte opp sin bedrift, og hvordan han har utviklet bedriften til hva den er i dag.

Enkel servering (kaffe, te og vann).

|