Blog Post

Nyheter
07 August 2018

Party i august, med Katastrofe og Rolffa!

Det blir høy partyfaktor på fredager i august! Fredag 17. kommer Rolffa feat. GM tilbake, og fredag 24. kommer Katastrofe!

Foto: Bendik Almås // Studenthuset City Scene

Rolffa feat. GM spillte for et utsolgt City Scene senest i mai. Nå får du en ny mulighet til å få med deg duoen. Det blir allsangfaktor på høyde med det beste når Rolffa drar i gang med sine hits som Partyjoik, Toppløs, E du med,  og selvfølelig Hjerteknuser! Skal du på Aronnesrocken? Fortvil ikke. Det er lagt opp til sen konsertstart, og det går busser fra festivalområdet!

Dørene åpner 23.00
Konsertstart  01.30
ID:18
CC:175,-/225,- (student/ordinær, inkl. billettavgift)

Hele Norges Petter?

Katastrofe er først og fremst folkelige Fredrikstad-far som fyrer opp enhver fest – og gjør hverdagen festlig. Sjuke 150 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten. Det drøye tallet inkluderer Erik og Kriss («Pusterom») og Marcus &Martinus («Elektrisk»). Sistnevnte er den mest spilte norskspråklige sangen hos både Spotify og YouTube noensinne.

Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-lista- showene flere ganger.
Når 28-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med sine neste sanger, så lager og skriver han musikk for flere andre artister. For eksempel så har Madcon produsert av Katastrofe blitt lansert internasjonalt.

Resten av tiden finner du ham på reisefot. I fjor hadde Østfold-helten over 70 konserter i hele landet. Samt shows i Sverige. (Stinn brakke i Örebro for 1000 pers.)
– Allsanger for et drikkende publikum er noe jeg bevisst har gått inn for. Det er helt greit at jeg må litt utenfor Ring 3 før konsertene selges ut, ler Katastrofe.
– Jeg skriver ikke «oinka doinka»-låter for at Spellemann-gjengen skal kåre meg til tekstforfatter.

Hvordan er det å være en rølpete festfavoritt med en voksende fanskare som nå også inkluderer barn og mor og far?
– Selv om fylla har roet seg litt, i alle fall sånn tekstmessig (hehe), så passer konsertene mine best for ungdom og unge voksne på afterski og bøgdefester. Jeg er altfor glad i fest til å bli en anstendig barneartist, det får noen andre ta seg av, gliser
Petter fornøyd.

I sommer 2018 slapp Petter sin nye singel « Et Bitte Lite Småbruk Oppå Gålå», i tillegg til at han var involvert i Mads Hansen sin superhit, «Sommerkroppen 2018»

I tillegg ble det også klart at han deltar i neste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2.

Dørene åpner 23.00
ID:18
CC: 325,- (inkl. billettavgift)

Billetter til våre arrangementer legges ut her. (ekstern lenke)

 

|