Blog Post

Nyheter
26 February 2015

Quiz på City Scene!

||
0 Comment
|

IMG_2495

 

Da var det igjen tid for StudentQuiz!

Hver onsdag på CityScene er det StudentQuiz og øldrikking som står på programmet. QuizMaister Misha Tryndiuk har arrangert kveldens runde med 50 spørsmål i en rekke kategorier – både musikk og film, vitenskap og historie, geografi og diverse.

Tekst og foto: Daniel Andresen Wetherell
onsdag 25. februar 2015

Premie
Totalt var det tolv lag som deltok på quizen. Det får være maks. 6 personer per lag. Denne gangen var det flott kino premie til det laget som kom på 4.-plass. De heldige vinnerne var «Team Pusheen» med 38,5 poeng som fikk kinobilletter til kortfilmen Drone (2015)

Førsteplassen gikk til «The lost vikings» med 43,5 poeng. En av medlemmene på laget Steffen Eriksen Haneboe er kjempe fornøyd med seieren. Førsteplassen sto mellom «Team intim» med 41 poeng som kom på 2.-plass. Laget «Alta gossip» på 3.-plass med 39 poeng. Laget som tapte «Team ustabil» kom på tolvteplass med 17, 5 poeng.

Var det mange vanskelige spørsmål på quizen i går?

– Vanskelighetsgraden igår var ganske lav, noe de høye poengscorene viste ganske greit. Men generelt sett så syntes jeg spørsmålene er noe å bryne seg på. Mitt lag består dog av ganske forskjellige personer kunnskapsmessig, sier Haneboe.

Sosialt

På CityScene er alle selvfølgelig velkommen på StudentQuizen. Det er et fellesskap for sosialt samvær som er viktig for både trivsel og hygge. Der studenter og andre gjester kan ha det koselig i lag.

– For min del er det det sosiale samværet blant Alta-studentene, muligheten til å nyte noen kalde midt i uka. Folk vet å kose seg på quiz, og det er en viktig del av studentmiljøet her i Alta, forteller Haneboe.

IMG_2480IMG_2490

|