Blog Post

Nyheter
01 June 2015

RIVINGEN ER I GANG

||
0 Comment
|

riving er i gang - header

 

Lørdag 30. Mai stengte City Spiseri dørene for siste gang, og allerede dagen etter var City Scene’s frivillige i gang med rivingen, og med det er ombyggingen i gang. Nytt gulv er bare noe av det som skal gjøres, for at Studenthuset City Scene skal få sin gastropub klar til studiestart i August. En gastropub med noen svært spennende overraskelser i vente.

– Det er litt vemodig å fjerne lokalene slik de er i dag, da vi både trives godt der, og bruker de daglig. Men samtidig gleder vi oss kjempemasse over at vi endelig er i gang med oppussingen, og ser veldig fram til å presentere de nye lokalene. Her både håper og tror vi at vi, og ikke minst våre gjester skal kunne trives enda bedre, sier daglig leder Torgeir Ekeland.

Det er en omfattende prosess Studenthuset er midt oppi. For i tillegg til å bruke sommer månedene til oppussing, er det et helt nytt konsept som skal skapes. Det betyr nye ansettelser, nye rutiner, systemer og ikke minst å lage en meny.

– Konseptet er enkelt; vi er City Scene og vi skal fortsette å være City Scene også i våre nye lokaler. Men nå skal vi være alt vi ikke kan være i de lokalene vi allerede disponerer. Det betyr et mer helhetlig velferdstilbud for studentene i byen, samtidig som vi skaper et lunsjsted og uteplass som vi savner i byen. Studenthuset skal være et alternativ til hva som skjer nede på City Scene, og det er selvfølgelig åpent for alle.

Det betyr at det fortsatt vil være god plass til å kunne ta inn barnevognen på dagtid, god kaffe og når tiden tillater det – gode hjemmelagde kaker.

– Vi ansetter to kokker som skal bruke juli på å være kreative, og utvikle en meny som både byr på sunne og kjappe lunsjretter, samtidig som det vil være både billige, og ikke minst, deilig usunne “dagen-derpå” retter med smelta ost. For, det er jo det man trenger etter en heftig kveld, ler Ekeland.

Totalt blir det ansatt tre nye personer i fulltid, som vil ha ansvaret for den daglige driften av Studenthuset. I tillegg vil studentene drifte kveldene, mandag til lørdag, med frivillig drift.

– Vi har en fantastisk kjerne med frivillige, og allerde nå vet vi at de aller fleste blir også neste skoleår. Selv om det nå vil bli enda mer arbeid på de frivillige, har vi utelukkende fått kjempetilbakemeldinger, og de gleder seg enormt til neste skoleår. Det gjør selvfølgelig vi også.

Mandag 3. august står de nye lokalene klare til drift. Men fortsetter oppussingen å gå fremover så positivt som det gjør, kan det hende det åpnes allerede lørdag 1. august.

|