Sash! + E-Rotic til City Scene

90-tallet vender tilbake til City Scene – nok en gang!
12 October 2016

Sash! og E-Rotic til Alta!

På grunn av den enorme responsen til 90-tallsfestene som har vært arrangert de siste årene, har City Scene nok en gang valgt å invitere til kveld med mimring til det glade 90-tallet. Og denne gangen er det ingen ringere enn de tyske artistene Sash! og E-Rotic som står på scenen. 

Sash!, eller Sascha Lappessen som han egentlig heter, ble beskrevet av Midnattsrocken som «tidenes største internasjonale booking i Finnmark» da de annonserte at han skulle spille på Brennelvnesset i sommer.

Om han virkelig er det eller ikke, er ikke noe vi på City Scene ønsker å spekulere i. Men det som er sikkert er at med singlene «Ecuador», «Adelante», «Encore Une Fois» og «Stay» gjorde han seg selv til en av tiårets mest spilte artister, hvertfall i Europa.

5165536

Vanvittig respons
Den tyske eurodance-gruppen E-Rotic var aktive i perioden 1994 til 2003, og fikk en del oppmerksomhet for sine singler «Max Don’t Have Sex With Your Ex» og «Fred Come To Bed» fra 1994. Bandet består av sangerinnen Lyane Leigh og rapperen Raz-Ma-Taz.

– Når vi både opplever en rekke tilgjengelige «superstjerner» fra 90-tallet, og den fantastiske responsen vi får fra publikum, kan vi nesten ikke la være å arrangere disse festene, sier bookingansvarlig hos City Scene, Torgeir Ekeland.  Sist gang var det Reset, Infinity, Daze og Da Buzz som gjestet City Scene, og billettene solgte ut på få dager, flere måneder i forveien. Ekeland forventer minst like stor rift om billettene denne gangen.

Multievent
Til denne konserten er det eventbyrået Multievent som samarbeider med City Scene. Multievent har også stått bak konserter med bl.a Hedegaard, Italobrothers, Cascada og Freddy Kalas på City Scene de siste årene.

Sammen har de også en annen godbit under planlegging. Detaljene rundt den konserten er Ekeland imidlertid mer sparsom med.

– Det blir nok enda en 90-tallsinspirert fest i 2017, røper han.

 

|