Blog Post

Nyheter
16 December 2014

SHAGGY kommer til Alta

||
0 Comment
|

 

unnamed

Albumet ”Hot Shot” har solgt 6x platinum – bare i USA, og vunnet Grammy for beste låt, og . Det er bare litt av merittene til verdensartisten SHAGGY, som i April kommer til Alta. Ja, vi snakker om – den – Shaggy. Han som har hits som Oh Carolina, Bombastic, Angel og It Wasn’t Me.

Det er studenthuset City Scene som står bak bookingen, og konserten skal være Torsdag 30. April. Men det blir  ikke på City Scene.

– Dette er helt rått, og et tilbud vi ikke kunne si nei til, men økonomien tilsa at vi måtte selge akkurat litt flere enn vi har kapasitet til for å kunne gå i null med en fornuftig billettpris, sier daglig leder Torgeir Ekeland, på City Scene. Konserten blir derfor å finne sted i Alta Kultursal, som for anledningen vil romme 700 personer.

Shaggy debuterte med singelen Oh Carolina tilbake i 1993, og slo for alvor igjennom internasjonalt med singelen Bombastic fra 1995 – en singel han senere skulle vinne en Grammy for. Albumet ”Hot Shot” fra 2000 toppet listene i både USA og Storbritannia, og i USA alene solgte det 6 ganger platinum – totalt rundt 20 millioner solgte kopier. Albumet inneholdt singler som ”It Wasn’t Me” og ’Angel’.

– Det er et følge på 14 stykker som kommer til Alta. Det betyr full pakke på scenen, og krever mye av oss som konsertarrangører. Vi kommer til å bygge to barer i kultursalen, slik som det var på flere legendariske konserter tidligere på 2000-tallet, forteller han.

 

Ettersom konserten vil være ”natt til første mai”, legges det opp til en helaften, for feststemte konsertgjengere, med etterpåfest i 90-tallets navn på City Scene etter konsertslutt.

 

 

 

|