Blog Post

Nyheter
22 August 2015

SISTE TILSKUDD TIL HØSTPROGRAMMET

||
0 Comment
|

Andre Holstad1

Da nærmer august måned seg slutten, og vi kommer oss til hektene igjen etter tidenes studiestart og fadderuker. Og midt i det hele har vi takket ja til noen “last minute” tilleggsarrangement på programmet vårt. Vi ønsker hele tiden å tilby et så bredt og godt program som overhodet mulig, og nå nærmer vi oss en virkelig stappfull høst.

The Dogs3

Tidligere i måneden lanserte vi partykongen FREDDY KALAS, en konsert vi ser fra det foreløpige forhåndssalget at garantert kommer til å selge ut! Tidligere denne uken slapp vi ANDRE HOLSTAD & the Saints, og i dag er det norges råeste rockeband, THE DOGS, med Kristopher Schau i spissen, vi har gleden av å presentere.

The Dogs har de siste årene tatt steget opp fra garasjen og blitt et av Norges største rockeband. Bandet har turnert kontinuerlig både på klubber og festivaler i hele Skandinavia og har, med over 100 konserter bak seg de siste to årene, befestet seg som et av de beste livebandene landet har å by på.

Enda mere imponerende er kanskje produktiviteten.

Kun 9 måneder etter at albumet “The Tears Are Voodoo” ble sluppet til et regn av 5’ere i norsk presse, slapp Oslobandet sitt tredje album “Black Chameleon Prayer” i januar 2015. Og allerede i juli i år er det booket tid for å spille inn album nummer fire, «Swamp Gospel Revelations»

Frontmann og låtskriver Kristopher Schau er, ifølge ham selv, i sitt livs låtskriverform, og forklarer den hyppige plateproduksjonen slik:

“Når vi først har låtene, så synes jeg ikke det er noe vits i å vente. Mulig det hadde vært taktisk smart å drøye det litt, men nå flyter det kreativt sett så bra for tida at det er morsommere å bare surfe på så lenge det er vær for det»

Første- og andreopplaget på vinylene av “The Tears Are Voodoo” og “Black Chameleon Prayer” ble solgt ut i løpet av få dager, og tredjeopplaget på begge albumene er nå ute. Oppskriften på det kommende albumet er i følge Schau det samme som tidligere:

«Det blir jo som alltid å spille det inn så live som mulig. Med unntak av kor og perkusjon så håper vi å få spilt inn albumet over en fuktig lang-weekend, sånn at det du får høre på plata blir nøyaktig det samme som du får høre live. Jeg vil jo at det skal låte som oss, som The Dogs, så lyd og stilmessig blir nok «Swamp Gospel Revelations» det samme som tidligere. Men, jeg må innrømme at det er nesten så vi gruer oss til å gå i studio denne gangen, siden låtene så til de grader har flytta seg opp et nivå siden sist ».

The Dogs spiller på Studenthuset, vår nye praktscene i første etasje, lørdag 12. november.

|