Blog Post

Nyheter
21 August 2019

Skoglund erstatter Kildal

På grunn av uheldige omstendigheter utenfor vår kontroll må showet Skamlaus med komiker Kevin Kildal utsettes. Men det er ingen grunn til å fortvile. Dagen før showet skulle gått har vi i stedet gleden av å presentere “Du skal flire mye” med selveste Tore Skoglund, kjent fra Rorbua og NRK.

Alle som har kjøpt billett til Kevin Kildal vil bli kontaktet og tilbudt billett til Skoglunds show, eller full refusjon.
Kildal skulle ha opptrådt på City Scene lørdag 28. september. “Du skal flire mye” blir satt opp fredag 27. september.

Humoristen og NRK-veteranen Tore Skoglund, revyguruen Fridtjof Nordnes, og stand-up magikeren Axel Radini, er artistene i showet “Du skal flire mye”. Alle tre er kjente for sine evner til å rive opp latterdøra på publikum.

Tore Skoglund er blant annet kjent for NRK-suksessen “Du skal høre mye” fra Rorbua i Tromsø. Han har laget over 400 programmer totalt, og trenger ikke noen videre presentasjon.
Fridtjof Nordnes husker de fleste fra TV-duoen “Joffen og Laffen”, samt at han er en mye brukt revy-instruktør. Han er også selv en fremragende revyartist.
Radini er to ganger Norgesmester i Trylling, og Nordisk Mester i fingerferdighetstrylling. Det er imidlertid hans evne til å binde sammen fingerferdigheten med nordnorsk humor, som gjør ham til en etterspurt entertainer.Sammen utgjør de en veritabel latterbombe, og vi anbefaler publikum å ta med smertestillende mot latterkrampe i magen.

Hovedpersonen er selvsagt Tore Skoglund, og til de som husker “Du skal høre mye” vil vi si at dette blir et show i “Rorbuas” ånd, med den lune, inkluderende folkehumoren, et fargerikt nordnorsk språk og masse fliring. 

|