Blog Post

Nyheter
06 October 2014

StudentUKA 2014

||
0 Comment
|

140808_topphoto

UKE 42 arrangerer Studentunionen sin Studentuke, og mye skjer på City Scene! Allerede onsdag 8. oktober tjuvstarter UKA med åpen dag på Nordlysbadet på for studenter, og Ølsmaking hos oss.

PROGRAMMET PÅ CITY SCENE

artist-14-teamme
Fredag 10. oktober
– TEAM ME
cc 150,- (stud) / 250,- // 18 årsgrense // Dørene åpner 22:00

Mandag 1.september slippes det nye albumet til Team Me. Senere samme måned legger bandet ut på slippturne i Norge og skal i høst blant annet besøke Alta og City Scene.

Etter to svært begivenhetsrike år med omfattende turneer verden over i kjølevannet av det kritikerroste
debutalbumet ”To The Treetops!”, som både vant Spellemannspris og flere internasjonale musikkpriser, trakk Team Me i 2013 seg tilbake til de Hedmarkske skoger for å lage nytt album.
Den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Andresingelen ”The All Time High” gikk også rett inn på P3 sine spillelister i juni.

intrigue
Lørdag 11. oktober – INTRIGUE
cc 150,- (stud) / 250,- // 20 årsgrense // Dørene åpner 22:00

Karasjokbandet feirer sitt 25-års jubileum i år. Det er er 25 år som et av fylkets mest legendariske band. Hvem andre er det som har solgt til PLATINA bare i Finnmark?

De betegner seg som verdens eneste band innen sjangeren “Heavyjoik”, og det stemmer nok bra. Se for deg klassisk samisk joik ispedd 80-tallets heavygitarer og hyl. For ferske studenter sørfra vil dette være tidenes kultursjokk, og et absolutt must.

For alle oss andre, som har vokst opp i fylket, vet vi at dette blir en kjempefest med allsang fra start til slutt.

Onsdag 15.10 – UKAQUIZ
fra 20:30!

trang fødsel_SN02
Fredag 17. Oktober – TRANG FØDSEL
cc 220,-(stud) / 275,- // 20 årsgrense // Dørene åpner 21:00

“Se for deg at du sitter sammen med dine beste venner på et svaberg. Sola går ned i horisonten og lukten fra grillen begynner så smått å forsvinne.Rundt deg høres latter og prat fra folk som hygger seg sammen i de sene nattestimer. Fra Radioen triller toner fra Trang fødsels siste plate, og alt du kan tenke er at dette øyeblikket er perfekt…”
– Uriks.no

Hva mer må vi si? “Kursiv”, “Drømmedame”, “Hippie”, “Livet er helt ålreit”, “Manisk” bør være nok. Dette blir en allsang aften uten like, når denne hitparaden av et band gjester Alta og City Scene.

DSC5779_BW_SMALL
Lørdag 18. Oktober – KAVEH
cc 120,-(stud.) / 200,- // 18 årsgrense // Dørene åpner 23:00

Bare 19 år gammel har Kaveh fra Grünerløkka i Oslo allerede rukket å være By:Larm-snakkis, gjeste Madcon-singel, vært gjenstand for egen dokumentarserie på P3 og NRK3. I tillegg har han turnert landet rundt som mindreårig og spilt konserter på bl.a. Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen (disse tre festivalene får også besøk av unggutten i sommer). Kaveh er av toneangivende aktører i norsk musikk spådd en lysende fremtid.

Kaveh er nå aktuell singlene “Snufs” og “Medisin” fra “Sannheten Sårer” som blir hans debutalbum. Albumet er planlagt utgitt høsten 2014. Nevnte Snufs er blant årets største norske låter, og har
allerede streamet til 6 x platina (6 000 000 streams).

 

BILLETTER til alle konsertene er i salg nå, og kan kjøpes ved å følge DENNE linken!

 

|