MØSTER

4. November kan du gi alle sansene dine en gave!
17 June 2016

SUPERGRUPPE TIL CITY SCENE

Det er en supergruppe, i ordets rette forstand, som tar turen til Alta og City Scene, fredag 4. november, når den verdenskjente sakofonisten Kjetil Møster tar turen, sammen med sitt band bestående av Nikolai Eilertsen fra Big Bang/Elephant 9 i tillegg til både Hans Magnus ’Snah’ Ryan og Kenneth Kapstad kjent fra band som Motorpsycho og Spidergawd.

Det er vanskelig å sjangersette Møster!. Det er rock, progrock, dronerock, psykedelia eller jazz, eller simpelthen alt dette mikset i en kakafoni av lyd – der saksofonen til Kjetil Møster tidvis skjærer gjennom lydveggen som ellers skapes av Kenneth Kapstad (trommer), Hans Magnus Ryan (gitar) og Nikolai Hængsle Eilertsen (bass).

Kjetil Møster har, siden starten av 2000 vært saksofonisten å gå til, nær sagt uavhengig av sjanger, og vært involvert med band som Datarock, Røyksopp og på scenen sammen med blant andre Lars Vaular.

I tillegg til å massere innvollene til publikum for deres sjangersprengende jazz/progg/pønkrock-uttrykk, så har de også blitt eksperter på Yatsi, dvs kun 5ere og 6ere for alt de gjør av utgivelser og konserter.

Etter audiovisuelle konserter på Moldejazz og Øya i 2015 og en fire datoers tur til Vulkan i Oslo, Dokkhuset i Trondheim, Tou Scene i Stavanger og USF Røkeriet i Bergen med samme produksjonen er bandet når klar for en større runde. Videokunstner Arminwerx mikser live grafikk som følger intensiteten til musikerne og skaper med dette en ekstra dimensjon og alt i alt en unik konsertopplevelse på City Scene i november.