Blog Post

Nyheter
24 August 2016

Torgeir Ekeland takker for seg på Studenthuset City Scene

Etter fem år som leder på Studenthuset City Scene, takker Torgeir Ekeland for seg. Men han forsvinner ikke langt, og går nå inn i en ny rolle i Norges Arktiske Studentsamskipnad, samtidig som har fortsatt får en rolle på City Scene som bookingansvarlig.

– Det er veldig vemodig, men føles som rett tid å gå videre på, forteller Ekeland. Han startet i jobben i 2011, som eneste faste ansatte, og forlater nå et selskap med fem ansatte og over 100 ukentlig engasjerte frivillige.

– Det har vært fem fantastiske år. Mange oppturer, noen nedturer, og det som føles som en livstid med opplevelser, men jobben som daglig leder på City Scene er alt annet enn en åtte til fire jobb, og folk forventer nærmest at man er tilgjengelig 24/7. Nå går jeg videre til en stilling hvor jeg kan legge jobben igjen på kontoret når jeg drar hjem. Det blir mer forenelig med familieliv, forteller han videre.

Studentkoordinator
Ekeland går nå videre til den nyopprettede stillingen som studentkoordinator for Norges Arktiske Studentsamskipnad.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye stillingen. Studietiden er en viktig fase i livet, og jeg gleder meg til å gjøre mitt for å bidra til å gjøre den tiden best mulig, for flest mulig, sier han.

Forsvinner ikke helt
I tillegg til rollen som daglig leder har Ekeland også fungert som bookingansvarlig, en rolle han vil fortsette å ha.

– Jeg har fått indikasjoner fra styret om at de ønsker at jeg fortsetter i en mindre rolle som bookingansvarlig, og har man brukt 12 år på å opparbeide seg den spesialkompetansen, er det fint å kunne fortsette med det, sier Ekeland som allerede er godt i gang med bookingen av vintersemesteret 2017.

Høydepunkt
Til Finnmark Dagblad forteller Ekeland at det ikke er en enkelt konsert eller enkeltkveld som han er mest stolt av etter fem år som daglig leder.

– Det jeg er mest stolt av er at vi som eneste studenthus i Norge og utested nord for Oslo var nominert til årets helårsarrangør i 2015. På bakgrunn av at vi hadde et veldig sterkt program i 2014, sier han til avisen i en sak på ifinnmark.no.

|