Blog Post

Nyheter
17 November 2014

Torsdag kommer Askil Holm

||
0 Comment
|

askilholm

Askil Holm sin nye album er skrevet sammen med hans faste låtskrivermakker Jon Niklas Rønning, og er produsert i Kleiva Studio i Halden av gitarist og produsent Freddy Holm.

OM MIDT I STARTEN AV LIVET
“Midt i starten av livet” er en kjærlighetserklæring til de første famlende stegene man tar inn i en mer harmonisk
voksentilværelse. Når 20-årene med byturer og flyktige forhold er tilbakelagt og man ser seg selv i speilet som en mer stabil voksenutgave av seg selv. En som ser at lykken kanskje ligger nærmere enn du trodde. I familien din. I vennene dine. I gleden over å kunne møte en rolig, trygg hverdag mens man blander tiden ut i te. Plata er en hyllest til hverdagsromantikken.

Til å møte seg selv på nytt. Om hvor fint det kan være å bryte med gamle mønstre. Til å helhjertet være mer takknemlig for det man har. At man ikke trenger å kjempe motløst for overfladiske verdier man ikke behøver.

Plata er skrevet i ydmyk takknemlighet til alle nye begynnelser. For fremtiden er lys. Fortiden er en vemodig skygge. Det er nå alt begynner – for alt er mulig “Midt i starten av livet”.

Det er gått to år siden Askil Holm debuterte med sin første norskspråklige plate «Ei Ny Tid». Det var hans første plate på trøndersk og var skrevet sammen med låtskriver, komiker og tekstforfatter Jon Niklas Rønning fra Oslo. Plata lå 10 uker på VG-lista og nærmere 1 million strømmet låta Vemundvik fra Wimp og Spotify.  Hans andre album på norsk slippes 17. oktober og markeres med en påfølgende norgesturné.

|