Blog Post

Nyheter
22 December 2014

Bare én uke igjen av 2014 – takk for i år!

||
0 Comment
|
Glimt fra APPROACHING PLUTOs konsert, 21. November 2014

Glimt fra APPROACHING PLUTOs konsert, 21. November 2014

MED bare en uke igjen av 2014 er det med vemod at vi går mot slutten. Og la oss for all del avslutte året med stil – vi skal hvertfall gjøre vårt beste Det har vært et helt vanvittig år hos oss, med mange enorme oppturer, noen nedturer, mye nytt, noe gammelt, og vi avslutter året i medvind! Les vår oppsummering av året og Thomas og Torgeirs topp fem-lister, samt få en spotifyliste med musikken som er spilt mest på kontoret i år. 

Vi startet året med en frisk satsning på livemusikk, og i løpet av årets første fire måneder hadde vi hatt besøk av intet mindre enn 28 forskjellige artister og band, en revygruppe, fem skoleklasser og to stand up show. Band som Kvelertak, Oslo Ess, Skambankt, Onkl P & De Fjerne Slektningene, Hekla Stålstrenga, Sie Gubba, Senjahopen, Katastrofe, og mange flere, gjorde at vi fikk mange store opplevelser.

Våren var det Tribute Nights og 16.maifesten til The Rålerbyrgers som virkelig stod for de store kveldene, mens vi satset mer og mer på å videreutvikle nattklubbbiten vår. Juni var derfor en kjempemåned, med masse flotte kvelder.

SOMMERSTENGT
Vi hadde lagt opp til sommerstengt i juli, da vi lenge har hatt ønsker om å gjøre små og store endringer i lokalet. Vi endret litt på inventaret, fikk malt litt, kjøpt inn noen nye tv’er, og ikke minst ordnet veldig på våre bakrom. Dere skulle bare visst.

I august re-åpnet vi, og hadde fullt hus hver helg hele måneden. Høydepunktet må være Bøbben & Yogis konsert under Aronnesrocken, når det er kø til langt ut utgangsdøra, og smekkfullt inne – samtidig som det er fullt hus på Moron Police-konserten på City Spiseri. For ikke snakke om fantastiske Halvdan Sivertsens to utsolgte konserter i slutten av måneden.

TRAVEL HØST
Vi har hatt rett i overkant av 31 artister og band på scenen i løpet av månedene august til desember. Nattklubbkveldene har dratt inn i gjennomsnitt 150-200 gjester hver lørdag, og kro-kveldene hver onsdag har jevnt over dratt mellom 10 og 15 quizlag.

Både Halvdan Sivertsen og Violet Road klarte kunststykket å selge ut to kvelder på rad, det er 700 solgte billetter det. I tillegg har vi hatt band som Team Me, Oscar Danielson, Trang Fødsel, Kaveh, Kråkesølv, Italobrothers, Insense, for å nevne noen. Lokale artister har også virkelig tatt steget og gjort store produksjoner hoss oss, som Approaching Pluto, Moped, og nå sist gjengen bak konseptet “Hyllest til Norsk Rock“, som solgte nærmere 400 billetter. Det var så stor pågang at vi rett og slett så oss nødt til å kjøre gode gamle “en ut – en inn” den kvelden. Og gøy er det!

ROMJULEN
Vi tar nå en yderst kort juleferie, og er tilbake sterkt allerede 2. juledag. Da samles ALLE hus-DJ’ene våre på scenen for et show uten like. Det blir musikk fra Eppeti, DJ Ladian, DJ Florida, DJ Baby Jane, DJ Masic, og DJ Ole Henrik. Nøyaktig samme kveld blir det også 3. juledag, da med 18 årsgrense. 4. juledag inviterer vi til den tradisjonsrike og svært populære Romjulsrocken.

 

575680_10150780685062040_758349736_n

Thomas og Torgeir nyter en bedre middag på ei veikro i Kautokeino. Ikke kom her å si at vi ikke får rørt litt på oss også!

TORGEIRS TOPP 4
Årets høydepunkt på jobb:
Mars måned var en utrolig morsom måned på jobb, med masse gjester, konserter nesten hver åpningsdag, og en veldig variasjon i programmet. Jeg var selv fornøyd med å kunne presentere såpass spredt innhold, og er veldig glad for at vi fikk så mange gjester i en tid hvor hytte og scooterliv som regel prioriteres. Det var selvfølgelig en og annen skuffelse, men oppturene veide opp. Beste konsert i mars var Onkl P & de Fjerne Slektningene. Og ikke minst standup-showet til Dr Bergland.

De 5 beste konsertene på City Scene:
Det blir konsertkvelder, og i kalenderrekefølge: Skambankt, Oslo Ess/Onkl P & De Fjerne Slektningene, Kvelertak/Ondt Blod/Die A Legend, Halvdan Sivertsen, Oscar Danielson.

Årets konsertopplevelse:
Minnekonserten til Morten Rydland Høyning, som gikk bort i sommer, var et stort høydepunkt. Alle bandene han selv spilte i, pluss hans norske favorittband, Insense, var samlet på The Edge i Tromsø i september. Det var en utrolig sterk opplevelse, og det er vanvittig trist å tenke på at det antakelig var siste gangen man fikk oppleve fantastiske band som Desert Highway, Taliban Airways, Kamikaze A Go Go og Rocketboyz.

Årets overraskelse:
Å oppleve at det var fullt hus på både City Scene og City Spiseri under Aronnesrocken overrasket meg veldig gledelig. For en skakket stund var vi en storby, med stor musikkinteresse. Også for de smalere tingene. Det gjorde meg glad.

 

THOMAS SINE TOPP 4
Årets høydepunkt på jobb:
Etter et tosifret antall år i denne bransjen er det vanskelig å peke ut topper og bunner, og det er lett for at det siste er det eneste man husker, men de to lørdagene vi har arrangert sammen med B.R.A/Prosjekt Z har vært veldig fine kvelder. Mye folk, god stæmning, lite fyll og mange smil.

De 5 beste konsertene på City Scene:
I tilfeldig rekkefølge; Oscar Danielson, Red Headed Sluts, Kveldertak, Skambankt, Halvdan Sivertsen

Årets konsertopplevelse OG Årets overraskelse:
Uten tvil, Red Headed Sluts. Hadde hørt litt av dem før, men ante ikke hva vi ville få live. Og hva fikk vi? Jeg har aldri opplevd et band med en sånn spilleglede, innlevelse og ikke minst, galskap på scenen. Vi var vel ca 20 i lokalet under konserten, inkludert alle som var på jobb, og bandet hadde ca 20 blodfans etter konserten.

 

Spotifyspillelisten Kontormusikk, finner du her!

|