Blog Post

Nyheter
06 March 2015

Ukens høydepunkt, QUIZ!

||
0 Comment
|

Glade frivillige på StudentQuiz

Da var det onsdag igjen, og det betyr ny runde med quiz på City Scene. Denne ukens spørsmål ble laget av quizmaster Yngvar Dalen. Det var stor variasjon av spørsmål innen flere kategorier. Blant annet Geografi, Historie, Religion, oppfinnelser og musikk.

 

Quiz skjer hver onsdag kl 20.30 hele året, og det er selvfølgelig åpent for alle over 18! Student eller ei. Det er et gratis sosialt tilbud i Alta. På quiz kan du ta med hvem som helst. Venner, kollegaer eller familie. Reglene er enkle. 6 personer per lag. Det er to runder med 25 spørsmål.

 

Førsteplassen denne uken gikk til «Team Intim» med 39,5 poeng, med «Team Pusheen» rett bak på 2. Plass med 39 poeng. 3 plassen gikk til The Lost Vikings med 37,5 poeng. Sisteplassen gikk til Team nei med 20,5 poeng. Til sammen konkurrerte 10 lag.

 

Quizveteran Ann helen Paulsen har vært fast på quizen siden 2008. Siden den gang har hun kun vært på vinnerlaget én gang. Hun forteller at det er selvfølgelig alltid like artig å delta , og at det er nye kategorier hver uke, så alle har muligheten til å vinne. ”Vanskelighetsgraden var bra i dag! Følte det gikk bedre enn normalt.” forteller Ann Helen, som kom på nest siste plass denne uken.

Quiz

Ivrige quizdeltakere.

|