Blog Post

Nyheter
04 May 2015

VÅREN HAR KOMMET TIL CITY SCENE

||
0 Comment
|
Bøbben & Yogi skapte, sammen med Staysman, en fantastisk stemning på City Scene, fredag 1. mai.

Bøbben & Yogi skapte, sammen med Staysman, en fantastisk stemning på City Scene, fredag 1. mai.

Det er vårstemning i byen. Snøen har nesten smeltet vekk, russen steiner av småpøbler på Elvebakken, og vi gjør oss klare til å hylle det som hylles kan. Alt er ved det normale med andre ord. Alle av våre kommende konserter denne våren er det lokale eller regionale band og artister som står bak. Ja, og så er det en viss canadisk Stand Up komiker inni her. 

Hammerfestduoen Bøbben & Yogi satte standarden med en utsolgt-og-vel-så-det konsert, fredag 1. mai. Og i ukene som kommer byr vi på klare vårtegn som TRIBUTE NIGHTS og RÅLERBYRGERS & Russen. I tillegg har MOPED tatt med seg fantastiske JOHN WALKERS fra Tromsø, til konsert den 22., mens vi får oppleve Tromsøbandet VEDERKAST for første gang i Alta, sammen med lokale THE 27 CLUB den 29. mai. Og for å avslutte det hele kommer WELLFEAR, fra Honningsvåg, til City Scene den 12. juni. Med seg har de Ironbound-gutta under sitt nye navn; FELETH.

 

ENDRING I TRIBUTE NIGHTS

Helt siden sin spede begynnelse er det Aronnesrocken som har stått bak konseptet Tribute Nights. I år er det derimot små endringer i organiseringen bak “festivalen”, uten at det skal ha store betydninger for dere, publikum. De som vil høre sine gamle helter i Deep Purple, AC/DC og Black Sabbath få sin lokale hyllest, vil ha en vel så fin kveld uansett. Og bak det hele står gjengen i Moped, med Aronnesrockgründer Tore Grøtte i spissen.

– Vi har bestemt oss for å øve inn hele “Machine Head” albumet til Deep Purple, og det er en sinnsyk utfordring for oss, forteller Grøtte. Bandet har tidligere høstet knallgode kritikker for sine Purple tolkninger, sist under Tribute Nights for et par år siden, hvor anmelderen letet etter ledige prikker å putte på terningen. Seks holdt liksom ikke.

 

10 ÅR MED RUSSEFEST

Rålerbyrgers, nå med Vegard Olaussen og Helge Moen Johannesen fra Approaching Pluto, er klare for 15. mai!

Rålerbyrgers, nå med Vegard Olaussen og Helge Moen Johannesen fra Approaching Pluto, er klare for 15. mai!

10 år har det gått, siden guttene i Rålerbyrgers selv var russ, og spilte for sitt eget kull. Siden den gang har de gjort stor suksess med å stadig større og heftigere feiringer dagen før dagen. Og russen har alltid stilt opp, og med en salig miks av det som er av feststemt ungdom i byen, har det sørget for fullt hus fem år på rad. I år er det 15. mai som er dagen Rålerbyrgers lager sitt show. I år som i fjor er også APPROACHING PLUTO og houseprodusenten EPPETI med på å gjøre kvelden, og ikke minst festen, komplett.

Forvent låter du elsker, låter du trodde du hatet og ikke minst – forvent ei sinnsyk stemning.

Glimt fra fjorårets storfest. Filmet og redigert av Dànil Røkke. 

 

TO FRA TROMSØ

Både 22. og 29. mai får vi oppleve noe av det beste rockescenen i Tromsø har å by på, når JOHN WALKERS og VEDERKAST kommer til Alta. Samtidig blir det også mulighet å oppleve noe

John Walkers, med altajenten Line Saus i spissen gjør en splitkonsert med verdensenerene Moped den 22., det som blir en intim og fin affære på vår kjære lillescene.

Vederkast fra Tromsø består av stjernelaget Sindre Bakland (Taliban AIrways), Magnus Tornensis (Ivvar, Alit Boazu, Mindtwist), Paul Aronsen (Desert Highway) og Finn Fodstad (Turdus Musicus, Rocketboyz).

Vederkast fra Tromsø består av stjernelaget Sindre Bakland (Taliban AIrways), Magnus Tornensis (Ivvar, Alit Boazu, Mindtwist), Paul Aronsen (Desert Highway) og Finn Fodstad (Turdus Musicus, Rocketboyz).

Tromsøbandet Vederkast er et relativt ferskt band, men er satt sammen av et stjernelag fra Tromsøs rockescene, så noen ferskinger på scenen er det overhodet ikke. Bandet, som hadde sin første spillejobb i mars i år, er allerede booket til Aronnesrocken. Det er imidlertid på City Scene i slutten av mai det blir mulig å oppleve dem for første gang i Alta.

– Vi har alle besøkt Alta og City Scene ved flere anledninger tidligere, og har hatt noen fantastiske opplevelser der. Nå kommer vi tilbake, for første gang sammen, som Vederkast. Dette ser vi virkelig fram til!, sier Vederkast-trommis Magnus Tornensis.

Som support denne kvelden kommer The 27 Club fra Alta, bestående av medlemmer fra bl.a Skrap.

VEDERKAST – Malison

 


John Walkers – Hollow

|