Blog Post

Nyheter
14 August 2018

Velkommen til nye og gamle studenter!

Studiestart nærmer seg med stormskritt, og fadderne inviterer til Early Bird på onsdag, men vi fyrer i gang på Studenthuset allerede i kveld! Gubberocktirsdag gjør comeback i høst, og gubber av alle kjønn i alle aldere er velkommen til kos, øl, kaffe og god rock med klare linjer til bluesen og til de nedre regioner av USA, samt den harde rocken fra 60- og 70-tallet og alt som ligner, som ligger i samme gate!

På Onsdag og torsdag har vi ingen egne arrangementer på Studenthuset, men serveringen er åpen fra 11.00-01.00 og er det naturlige samlingstedet for både kaffe, lunch, middag, kjøkkenet serverer alá carte fra 13.00 til 18.45, og det som måtte friste når teltet på Nyland stenger.

Fredag kommer Rolffa feat. GM til City Scene. Billetter ligger ute på Aurora Billett sine nettsider.  Dørene åpner 23.00, konsertstart er satt til 01.30, så alle skal kunne få med seg mest mulig av Aronnesrocken

Lørdag er det klart for våre faste arrangement. Clubnight på City Scene, med DJ STZ, og RCKPRTY på Studenthuset, denne helga med Guttorm!

Følg oss på Facebook for å få med deg alt som skjer

 

 

|