Ny kokk på plass

Juha Pekka Pirskanen er ansatt som ny kjøkkensjef på Studenthuset.
13 April 2016

Vi ønsker Juha velkommen

2. mai er vi klare med å annonsere vår splitter nye og spennende meny. Og til å lage den har vi fått Juha Pekka Pirskanen med på laget. Han begynte hos oss denne uken, og er allerede godt i gang med arbeidet. 

Da vår tidligere leder valgte å gå videre til nye utfordringer, falt valget på finske Juha som vår nye kjøkkensjef. Juha har jobbet som kokk i årevis, og ledet kjøkken både på eksotiske fjellstuer og mindre eksotiske institusjoner. Med sin brede erfaring og gode forståelse for vårt nye konsept, ble det lett å velge han som den nye lederen av vårt kjøkken.

-Vi har allerede latt oss imponere over Juha, med den entusiasmen han har tatt med seg til teamet, og vi gleder oss veldig nå til å få ut den nye menyen, sier daglig leder Torgeir Ekeland.

NY MENY MED VÅREN
Det er ikke mer enn tiden og veien før den nye, mer studentfokuserte, matmenyen er på plass. Allerede 2. mai presenteres de nye rettene.

-På et strategiseminar før påske ble det klart hva studentene ønsket med Studenthuset, og vi fikk mange spennende innspill. Nå blir det et fokus på street food man kan spise inne. Vi er ikke et gatekjøkken, men vi er heller ingen pen resturant, forteller Ekeland.

Det blir en veldig spennende hamburgermeny, kan røpes, men også salater og supper blir å finne på den nye menyen.

-De gode smakene står fortsatt i høysete, samtidig som pris er en viktig faktor. Og det blir selvfølgelig fortsatt egne studentpriser, forsikrer den daglige lederen.

|