Blog Post

Nyheter
24 April 2019

Vi søker baransvarlig!

Da en av våre rutinerte spillere har meldt overgang til ny klubb i en annen liga ser vi oss nødt til å forsterke vår egen stall!
Vi søker deg som har en forkjærlighet for lange netter og å være på jobb når andre er på fest. Du lever for å skape gode opplevelser, og setter din ære i at folk er fornøyde når de går ut døra di, enten de har spist eller slukket tørsten. Du er en god leder for dine medarbeidere og en som som setter krav til dine omgivelser. Hos oss vil du få hovedansvaret for bar- og serveringsdriften vår, samt ha stor innvirkning på utviklingen av våre konsepter. Arbeidstiden vil fordeles mellom servering, administrasjon av bardrift, samt oppfølging av våre bartendere og trivselsvakter. Du må selvfølgelig ha erfaring fra bar og servering fra før, og aller helst ha erfaring med opplæring og ledelse også. Hvis du i tillegg har utdannelse innen servering, reiseliv eller annen service og i tillegg har kunnskaper om grafisk design, scorer du full pott på våre skjemaer

Studenthuset City Scene i Alta er Finnmarks største utested, med en nattklubb/konsertscene med plass til 350 gjester og et spisested med bar og scene, med 60 seter, og kapasitet på totalt 150 gjester. Vi er en av Nord-Norges mest aktive helårsarrangører med omlag 70 live arrangement per år, i tillegg til faste ukentlige arrangement som club- og quizkvelder etc. Vi eies av Norges Arktiske Studentsamskipnad. Gjennom store deler av året består arbeidsstokken hovedsaklig av frivillige studenter, men til tross for at vi er et studentsted har vi drift gjennom hele året, selv i skoleferiene.

Hos oss får du jobbe i et ungt og dynamisk miljø, hvor få dager er like. Du vil ha en fleksibel arbeidstid, et godt og sosialt arbeidsmiljø og gode personalfordeler. Stillingen er fast, 100%, men kan deles opp, om vi finner riktige folk, hvor det passer bedre.

Søknadsfrist 19. mai
Se hele annonsen her

Frivillige på sommerfest