Blog Post

Nyheter
13 March 2015

VIDERE LIV I STUDENTHUSETS FØRSTE ETASJE

||
0 Comment
|
Approaching_spiseriet 1

Dette blir et mer vanlig syn i tiden som kommer. Her fra Approaching Plutos konsert under Arrangørkonferansen i oktober 2014.

City Scene overtar Spiseriets lokaler, og vil fra studiestart i august tilby helukentlig studentvelferd, samtidig som lokalene vil brukes til videre daglig kafedrift.

24. februar ble det vedtatt i styret til Norges Arktiske Studentsamskipnad å avvikle driften av City Spiseri, i Studenthuslokalene i Kunnskapsparken i Alta. Samtidig ba Samskipnaden styret til Studenthuset City Scene AS om å vurdere å overta lokalene til bruk for studentene.

Daglig leder, Torgeir Ekeland, ved City Scene fikk i et styremøte 11. mars, styrets velsignelse til å ta over «Spiseriet», og knytte den videre driften opp mot City Scene.

En forutsetning for dette er at man klarer å finansiere en mindre ombygging av dagens lokaler. Styret regnet dette som sannsynlig, og har derfor gitt grønt lys til videre drift.

– Driften vil, som i dag, fortsette som et lunsjsted og spiskammers for resten av Kunnskapsparken, men vi vil åpne for studentdrevet kveldsdrift med en langt tydeligere studentprofil, forteller Ekeland.

– På City Scene har vi klart å knytte studentvelferd sammen med et produkt med høy kommersiell verdi her i Alta, men lokalet har utfordringer som gjør det vanskelig for oss å nå våre mål. Derfor gleder vi oss svært mye til å komme i gang med å bruke kafelokalene i første etasje, slik at vi kan fortsette å levere gode opplevelser til studenter, så vel som lokalbefolkning. Spiseriet har i dag høy kvalitet på mat og kaker, og det er noe vi akter å sørge for at vil fortsette, det vil derfor være en kokk på jobb på dagtid, mens studentene selv skal drive baren på kveldstid, avslutter Ekeland.

Spiseriet driver, etter planen, ut juni. City Scene blir da å benytte seg av fellesferien i juli til å gjøre de utbedringene som skal gjøre, slik at stedet kan åpne i ny drakt til studiestart i august.

|