Blog Post

Nyheter
04 April 2016

Vinkveld, bingo og nytt kassasystem

Vi gjør stadig små og større endringer på Studenthuset og City Scene. Etter å ha hørt med mange av våre gjester hva dere ønsker dere, tar vi nå tak i kveldsprogrammet i ukedagene. Vi vil i enda større grad rendyrke faste konsepter hver kveld, slik at du alltid vet hva du kan vente deg når du kommer til oss. Den siste uka har vi også installert en av de størtse investeringene vi har gjort på lenge. Vårt nye og etterlengtede kassasystem vil også kunne ha betydning for deg som gjest!

I kveld, mandag 4. april kjører Studenthuset i gang sitt nye mandagskonsept med vin- og spillkveld. Mange har etterlyst vinkvelder og det er nå klart. I første omgang tilbyr vi to viner på flaske, til en meget overkommelig mandagspris. Tirsdager er det som før Gubberocktirsdag, med fokus på godt øl og god breidbeint rock ‘n roll for gubber i alle aldere og av alle kjønn. Onsdag er som alltid quiz-kveld på City Scene, og etter quizen kjører vi Lille Lørdag Lounge på Studenthuset. På torsdag disker vi opp med enda en nyhet, BINGO er i vinden som aldri før i utelivsbransjen, og vi kan ikke være noe dårligere. I motsetning til samfunnshuset hvor du var på bingo med bestemor har vi nemlig skjenkebevilling!

En stor nyhet for oss som jobber på huset er vårt nye kassasystem. Guttorm Sørensen har brukt det nye systemet i noen dager nå, og er veldig fornøyd. “Det er enkelt, oversiktelig, raskt og stabilt. I tillegg har det en del funkjoner som det gamle ikke hadde, som virkelig gjør det til en helt ny hverdag”. I utgangspunktet skulle man tro at nytt kassasystem ikke ville ha noen stor betydning for gjestene, men det vil dette ha. Spesielt studenter vil merke dette godt, når vi nå infører STUDENTPRIS PÅ ALT vi serverer av mat og drikke, både på Studenthuset og på City Scene. Dette er noe vi har ønsket å gjøre lenge, men som har vært vanskelig å gjennomføre på en praktisk måte. Det skal ikke være noen tvil om at vi mener at studentene i Alta skal velge oss når de skal ut på byen. Så ta med studentbeviset, og kom til oss og kos deg

IMAG0026

Guttorm Sørensen gir frivillig Ruben Doornebal opplæring på de nye kassene