Blog Post

Nyheter
18 January 2016

VIOLET ROAD-KONSERTEN FLYTTES!

23. April skal det umåtelig populære Tromsøbandet returnere til Alta, bare noen måneder etter suksessen i slutten av november i fjor. Den konserten ble solgt ut på rekord tid, og etter alle solemerker selges også april-konserten ut i løpet av kort tid. Derfor flyttes konserten nå fra City Scene til Alta Kultursal.

– Det er ingen tvil om bandets popularitet her i Alta, og vi ble tidlig enig med bandet om å flytte konserten til Kultursalen dersom billettsalget tilsa utsolgt på et tidlig tidspunkt. Helt siden vi annonserte konserten før sommeren har det jevnt og trutt blitt solgt billetter, forteller daglig leder Torgeir Ekeland.

Fra februar reiser Violet Road ut på en omfattende norgesturne, i forbindelse med slitt av sitt kommende album, og spiller opp mot 30 konserter på sin «We Are the Love tour». Konserten i Alta er nest sist, før turneavsluttningen i Tromsø.

– Jeg tørr nærmest love at det blir en helt annerledes konsertopplevelse nå. Førjulskonsertene de har hatt hos oss de siste fem-seks årene har alltid stått litt for seg selv, der bandet blant annet prøver ut nytt materiale. Nå tar de med seg et nytt show, med mange nye elementer, forteller Ekeland.

Får 18 årsgrense
At konserten flyttes til Alta Kultursal betyr at kapasiteten økes fra 350 til 650. Aldergrensen blir også redusert fra 20 til 18 år.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby denne konserten til enda flere, samtidig som jeg tror noen som kanskje har tenkt at «det har vi sett før» nå kanskje kan revurdere, for nå blir det en helt annen setting enn tidligere.

Alta Kultursal ble ofte brukt som konsertarena tidligere på 2000-tallet og ikke minst under studentmiljøets virkelige storhetstid på 90-tallet. Siden åpningen av Studenthuset City Scene har konsertarrangementene blitt arrangert i eget hus, men i fjor prøvde City Scene å arrangere konsert med verdensstjernen Shaggy, med stor suksess.

– Det var utelukkende en positiv opplevelse, både for oss og publikum, så vi er kjempeglade for å endelig kunne gjøre en ny konsert i kultursalen i år. Det betyr selvfølgelig en del ekstra arbeid, men det er dette vi lever for, så å kunne gjøre det av og til er vi bare glade for.